Lediga jobb

 

Kvalitetskoordinator

Trelleborg Sealing Profiles - Värnamo

Hos oss får du möjligheten att arbeta inom en stor internationell företagskoncern, på ett företag med en tydlig tanke kring vad vi vill bidra med - både till kunder och till omvärlden.

HSSE Manager

Hydro - Vetlanda

Hos oss får du möjligheten att arbeta på ett stort internationellt företag, där vi vill att du är med och tar täten i att omvandla Hydros globala miljöagenda till vår lokala verksamhet. Här får du vara med och driva intressanta frågor kring säkerhet, miljö och hälsa genom hela processen - från produktion till färdig produkt.

Marknadschef

MedicaNatumin - Jönköping

Vill du leda ett professionellt marknadsteam och vara med på vår häftiga tillväxtresa? Vi ska utöka vår organisation med en Marknadschef som vill utveckla vårt varumärke och våra produkter på den nordiska marknaden tillsammans med sitt team av produktansvariga och marknadskommunikatörer.

Kvalitetsingenjör

Ahlstrom-Munksjö - Jönköping

Just nu söker vi en Kvalitetsingenjör till vår Technical Customer Service team. Brinner du för att förverkliga idéer? Vill du vara en viktig länk till våra kunder? Då kan du vara rätt person för oss! Du kommer arbeta med tekniska frågor runt våra produkter både internt och mot våra kunder.

Sales Champion

Entiros - Linköping

Vill du vara med på vår resa och vara en central roll i vår kolonisering? I din roll kommer du att etablera nya kundkontakter och utveckla våra befintliga relationer. Du är ansvarig för hela resan från start till avslutad affär samt överlämning till vår leveransorganisation.

Social Media Manager

Entiros - Linköping

Här får du chansen att arbeta med de bästa. Vi är våghalsiga utforskare där målet är skyhögt: det bästa integrationsföretaget i universum! Vi har höga målsättningar och visionen är klar, nu behöver vi dig som kan stärka vårt varumärke och ta vår försäljning via digital marknadsföring till nästa nivå!

UI/UX - designer

Entiros - Linköping

Här får du chansen att arbeta med de bästa. Vi är våghalsiga utforskare där målet är skyhögt: det bästa integrationsföretaget i universum! Vi har höga målsättningar och visionen är klar, nu behöver vi dig som kan hjälpa oss att designa och utveckla UI/UX samt grafisk formgivning för Entiros internt och till våra kunder.

Är du nyutexaminerad eller erfaren Integrationspecialist?

Entiros - Linköping

Är du vår nästa Integrationsspecialist så kommer du att få genomföra specifikationer, utveckling och testning av integrationslösningar i teamets kundprojekt. Du får också vara med och utveckla metodik, verktyg och processer samt befintliga och nya kundrelationer.

Konsultinköpare

TUC Yrkeshögskola - Linköping

Gillar du att ta ansvar och att arbeta självständigt? Vi söker just nu en driven konsultinköpare till vårt härliga team i Linköping. I juni flyttar vi in i nya fina lokaler i Tannefors. Du kommer i samarbete med utbildningsledare och dina två kollegor på inköp, ansvara för kvalitetssäkring av konsulter gällande prissättning och kompetens.

Webbspecialist

Kinnarps - Kinnarp

Vill du vara med och skapa inspirerande och attraktiva webbplatser med målet att göra våra digitala plattformar till en kundupplevelse utöver det vanliga? Vi på Kinnarps jobbar aktivt med att ligga i framkant med vårt digitala innehåll där du får vara med och förstärka vår globala marknadsavdelning!

Teamledare/UL Redovisningsekonom

TUC Yrkeshögskola - Stockholm

TUC Yrkeshögskola erbjuder YH-utbildningar inom en rad områden, bland annat vård och omsorg, ekonomi, teknik och IT. Vi jobbar tillsammans och har roligt ihop, vi har alltid tid att lyssna och vi vill att just du ska trivas. Vi kan erbjuda dig en roll som innebär både ledarskap och undervisning inom området redovisningsekonomi.

Utbildningsledare e-commerce

TUC yrkeshögskola - Stockholm

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vi söker just nu en utbildningsledare inom e-commerce till Stockholm. Vi kan erbjuda dig en roll som innebär att du får ta kommandot! Tillsammans med arbetslivet får du vara med och utveckla vår nya YH-utbildning e-commerce.

Utbildningsledare Måltidsservice/Demens

TUC yrkeshögskola - Stockholm

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vill du vara med och erbjuda människor en nystart? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Yrkeshögskola? Vi på TUC kan erbjuda dig en roll som innebär att du får ta kommandot! Tillsammans med arbetslivet får du vara med och utveckla vår YH-utbildning Måltidsservice och demensvård.

Internationell säljare

ITAB Guidance - Jönköping

ITAB Guidance AB tar nästa steg och utvecklar sin säljorganisation. Vi söker dig som vill vara med i ett starkt säljteam för att utveckla befintliga kunder på den internationella marknaden i främst Europa på ITAB Guidance. Du jobbar med produkter som tillhör vår core business - automatiska grindar, entré och exitsystem.

Mekanikkonstruktör

ITAB Shop Products AB - Jönköping

Gillar du att arbeta så väl strategiskt som kundorienterat? I din tjänst som konstruktör hos oss kommer du att få jobba brett inom mekanikutveckling, som produktionsanpassningar och kundanpassningar på befintlig produkt, eller utveckling och framtagning av nya produkter och koncept.

Tillsatta jobb

 

Redovisningsansvarig

TUC Yrkeshögskola - Tranås

Konsultinköpare

TUC Yrkeshögskola - Tranås

Produktchef

MedicaNatumin - Jönköping

Systemadministratör IT

Attends - Aneby

Redovisningsansvarig

Entiros - Tranås

Industridesigner

Pelly Group - Jönköping

Marknadskoordinator

Lidköping Energi - Lidköping

Kommunikatör

Hydro - Vetlanda

Produktionschef

Arqdesign - Tranås

Interim Ekonomichef

Placering - Jönköpings län

Teknisk säljare

Hydro - Vetlanda

Utbildningsledare Hotell Management

TUC Yrkeshögskola - Jönköping

Konsultinköpare

TUC Yrkeshögskola - Jönköping

Affärsutvecklare

TUC Yrkeshögskola - Linköping

Area Sales Manager

ITAB Guidance - Jönköping

Junior Produktchef

Kinnarps - Kinnarp

Strategisk inköpare

Pelly Group – Nässjö

Internationell Produktchef

Kinnarps - Kinnarp

Produktionsteknisk chef

Pelly Group – Jönköping

Servicetekniker

ITAB shop products

Utvecklare av inbyggd mjukvara

Preh Sweden