Lediga jobb

 

Interim Kommunikatör med HR-bakgrund

Interim - Jönköping

Är du grym på att jobba med Employer brand, rekrytering och gillar att jobba med webb, marknad och kommunikation? Då kan vi ha en roll för dig som innehåller just det! Du är en glad personlighet som tycker det är roligt att möta olika typer av människor! Du klarar av att arbeta självständigt och driver dina projekt från start till mål.

Teamledare/UL Redovisningsekonom

TUC Yrkeshögskola - Stockholm

TUC Yrkeshögskola erbjuder YH-utbildningar inom en rad områden, bland annat vård och omsorg, ekonomi, teknik och IT. Vi jobbar tillsammans och har roligt ihop, vi har alltid tid att lyssna och vi vill att just du ska trivas. Vi kan erbjuda dig en roll som innebär både ledarskap och undervisning inom området redovisningsekonomi.

Utbildningsledare e-commerce

TUC yrkeshögskola - Stockholm

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vi söker just nu en utbildningsledare inom e-commerce till Stockholm. Vi kan erbjuda dig en roll som innebär att du får ta kommandot! Tillsammans med arbetslivet får du vara med och utveckla vår nya YH-utbildning e-commerce.

Utbildningsledare Måltidsservice/Demens

TUC yrkeshögskola - Stockholm

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vill du vara med och erbjuda människor en nystart? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Yrkeshögskola? Vi på TUC kan erbjuda dig en roll som innebär att du får ta kommandot! Tillsammans med arbetslivet får du vara med och utveckla vår YH-utbildning Måltidsservice och demensvård.

Marknadschef

MedicaNatumin - Jönköping

Vill du leda ett professionellt marknadsteam och vara med på vår häftiga tillväxtresa? Vi ska utöka vår organisation med en Marknadschef som vill utveckla vårt varumärke och våra produkter på den nordiska marknaden tillsammans med sitt team av produktansvariga och marknadskommunikatörer.

HSSE Manager

Hydro - Vetlanda

Hos oss får du möjligheten att arbeta på ett stort internationellt företag, där vi vill att du är med och tar täten i att omvandla Hydros globala miljöagenda till vår lokala verksamhet. Här får du vara med och driva intressanta frågor kring säkerhet, miljö och hälsa genom hela processen - från produktion till färdig produkt.

Redovisningsansvarig

TUC Yrkeshögskola - Tranås

Vi vill hylla vårt team som du kommer vara en del av! Vi jobbar tillsammans och har alltid roligt ihop. Vi har alltid tid att lyssna och vi vill att just du ska trivas! Vi kan erbjuda dig det ekonomiska helhetsansvaret och skulle du beskriva dig själv som en redovisningsguru?

Konsultinköpare

TUC Yrkeshögskola - Tranås

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vi söker just nu en driven konsultinköpare till vårt härliga team i Tranås. Du kommer i samarbete med utbildningsledare och dina två kollegor på inköp, ansvara för kvalitetssäkring av konsulter gällande prissättning och kompetens.

Internationell säljare

ITAB Guidance - Jönköping

ITAB Guidance AB tar nästa steg och utvecklar sin säljorganisation. Vi söker dig som vill vara med i ett starkt säljteam för att utveckla befintliga kunder på den internationella marknaden i främst Europa på ITAB Guidance. Du jobbar med produkter som tillhör vår core business - automatiska grindar, entré och exitsystem.

Mekanikkonstruktör

ITAB Shop Products AB - Jönköping

Gillar du att arbeta så väl strategiskt som kundorienterat? I din tjänst som konstruktör hos oss kommer du att få jobba brett inom mekanikutveckling, som produktionsanpassningar och kundanpassningar på befintlig produkt, eller utveckling och framtagning av nya produkter och koncept.

Systemadministratör IT

Attends - Aneby

Vår IT-avdelning i Aneby arbetar i en internationell miljö och ansvarar för supporten i hela Europa. Du är ansvarig för att ge utmärkt support och med hög servicekänsla stödja slutanvändare - du samordnar, följer upp och löser IT-incidenter och förfrågningar. Vill du ta ett kliv fram från din första anställning?

Integrationsarkitekter & specialister

Entiros - Linköping

I din roll kommer du att ha ett övergripande ansvar över att planera, genomföra och fastställa design och arkitektur i teamets kundprojekt. Du arbetar i projektform på ett metodiskt, logiskt och systematiskt sätt och får vara med och utveckla metodik, verktyg och processer för design och arkitektur av integrationslösningar.

IT-Sales Champion

Entiros - Stockholm

I din roll kommer du att etablera nya kundkontakter och utveckla våra befintliga relationer. Du är ansvarig för hela resan från start till avslutad affär samt överlämning till vår leveransorganisation. Vi vill utveckla vår försäljningsstrategi och process samt våra verktyg – du är med i det arbetet!

Tillsatta jobb

 

Produktchef

MedicaNatumin - Jönköping

Redovisningsansvarig

Entiros - Tranås

Industridesigner

Pelly Group - Jönköping

Marknadskoordinator

Lidköping Energi - Lidköping

Kommunikatör

Hydro - Vetlanda

Produktionschef

Arqdesign - Tranås

Interim Ekonomichef

Placering - Jönköpings län

Teknisk säljare

Hydro - Vetlanda

Utbildningsledare Hotell Management

TUC Yrkeshögskola - Jönköping

Konsultinköpare

TUC Yrkeshögskola - Jönköping

Affärsutvecklare

TUC Yrkeshögskola - Linköping

Area Sales Manager

ITAB Guidance - Jönköping

Junior Produktchef

Kinnarps - Kinnarp

Strategisk inköpare

Pelly Group – Nässjö

Internationell Produktchef

Kinnarps - Kinnarp

Produktionsteknisk chef

Pelly Group – Jönköping

Servicetekniker

ITAB shop products

Utvecklare av inbyggd mjukvara

Preh Sweden