Lediga jobb

 

Controller

Metsä Tissue - Mariestad/ Småland

Vill du vara med och påverka vår verksamhet, se förbättringspotential och öka vår lönsamhet och effektivisering? Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där du får arbeta i en internationell organisation med starka varumärken.

HR Specialist

Hydro- Vetlanda

Hos oss arbetar vi med HR på riktigt, vi skapar goda resultat inom områdena attrahera, rekrytera, utveckla, behålla och avveckla. Vill du vara en del av vår resa– då kan du vara vår nästa HR specialist!

Marketing insight manager

Metsä Tissue - Södra Sverige

Vi erbjuder dig en strategisk och taktisk nyckelroll i en internationell och dynamisk arbetsmiljö, där du får arbeta med utveckling av våra kända varumärken Lambi, Serla och Katrin. Du blir en del av vårt varumärkesteam!

Affärsutvecklare

Almi - Jönköping

Brinner du för att utveckla företag? Almi söker affärsutvecklare! Hos oss finns medarbetare som är utåtriktade och som tänker affärsmässigt med ett stort engagemang för företagande. Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och vi vill ha med dig på resan!

Marketing Manager Extrusion North Europe

Hydro - Vetlanda

Hos oss får du möjligheten att arbeta på ett stort internationellt företag, där du är ansvarig för att göra skillnad när det gäller att ytterligare etablera och utveckla Hydros varumärke. Gillar du att ha många kontaktytor, att vara involverad i stort som smått och stå i rampljuset i frågor som rör dina ansvarsområden? Då kommer du trivas hos oss!

Produktchef

Kellfri - Skara

Kellfri är Sveriges ledande leverantör av prisvärda produkter för mindre lant- och skogsbruk. Drivs du av produktutveckling, förändringsarbete och har ett coachande ledarskap? Kanske är detta din nästa utmaning!

Marknadschef

Kellfri - Skara

Drivs du av utveckling, förändring och att förflytta ett varumärke till en ny nivå? Här får du ta ansvar för det strategiska arbetet i hela kedjan, från idé till färdig tanke. Är din styrka att utveckla och stärka ett företags varumärke? Fortsätt läs!

Produktionsteknisk chef

Diplomat dörrar - Bankeryd

Hos oss får du jobba med en rolig produkt och ett fantastiskt gäng! Vill du vara med i ett bolag som jobbar hårt för att bygga upp en känsla kring sitt varumärke, där vi levererar kundunika dörrar med design och kvalitet i fokus? Då är vi företaget för dig!

Hardware Engineers

Preh - Göteborg

Preh has always been characterized by its inventieness. Here you will get the opportunity to work in an international company and with international colleagues. At Preh, it's not just the technology that impresses, but also the corporate climate.

Interim Controller

addPeople - Vetlandaregionen

För kunds räknings söker vi en interim controller!

Platschef

Jönköpingsområdet

För kunds räkning söker vi en Platschef- "Vill du bli vår nästa platschef lovar vi dig en spännande resa tillsammans med oss! Vår starka vilja att utvecklas kommer alltid att driva oss framåt. Vill du vara med? "

HSQE Manager

Metsä Tissue - Småland

Vill du vara med och ta täten i att omvandla MetsäTissues globala miljöagenda till vårt lokala bruk i Småland, i Kvillsfors och Pauliström? Här får du driva frågor kring säkerhet, miljö, hälsa och kvalité genom hela processen - från produktion till färdig produkt.

FlowManager/Teknisk Projektledare

ENTIROS - Linköping

Entiros är oberoende specialister på integration av informationssystem. Här får du chansen att arbeta med de bästa. Vi är utforskare där målet är skyhögt: det bästa integrationsföretaget i universum! Som Teknisk Projektledare så ansvarar du för planering, genomförande, uppföljning och resursplanering av våra kundprojekt.

Teamledare E-handel

Jysk - Nässjö

JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer "allt till hemmet". Vill du bli vår nästa teamledare så lovar vi att lyssna på dina idéer och tankar kring hur du kan bli en del av vår tillväxtresa!

Teamledare

Jysk - Nässjö

Till vårt distributionscenter i Nässjö söker vi nu två drivna och engagerade teamledare, en som arbetar dagtid och en som arbetar kvällstid. Vill du förändra och utveckla? Detta kan vara din nästa utmaning!

IT Support Software/System

Jysk - Nässjö

JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer "allt till hemmet" Hos oss förväntas alla medarbetare vara involverade i vår utveckling och rätten till att kunna påverka är stor drivs du av support, utveckling, planering, samarbete, uppföljning och människor så kommer du trivas hos oss!

Affärsutvecklare Jönköping/Linköping

TUC Yrkeshögskola - Jönköping/Linköping

Är du en social och nyfiken person som söker nya utmaningar i en säljande tjänst där du får vara med och bidra med nya idéer och utveckla nya koncept? Här får du vara med och skapa Sveriges bästa vuxenutbildning inom YH!

Affärsutvecklare Stockholm

TUC Yrkeshögskola - Stockholm

Är du en social och nyfiken person som söker nya utmaningar i en säljande tjänst där du får vara med och bidra med nya idéer och utveckla nya koncept? Här får du vara med och skapa Sveriges bästa vuxenutbildning inom YH!

Utbildningsledare för tandsköterska och fotvårdsterapeut

TUC Yrkeshögskola - Tranås

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Yrkeshögskola? Vi kan erbjuda dig en roll som innebär att du får fokusera på människors utveckling, coacha och stödja. TUC Yrkeshögskola erbjuder YH-utbildningar inom en rad områden, bland annat vård och omsorg.

Webbutvecklare

ENTIROS - Linköping

Här får du chansen att arbeta med de bästa. Vi är utforskare där målet är skyhögt: det bästa integrationsföretaget i universum! Vi har höga målsättningar och visionen är klar, nu behöver vi dig som är en grym webbutvecklare och som vill vara drivande i ett nytt spännande internt produktutvecklingsprojekt hos oss.

Affärsdriven Inköps- & kundservicechef

T-Emballage - Vetlanda

Gillar du att arbeta med affärsdriven varuförsörjning på strategisk nivå? Vill du ta beslut som kommer att påverka hela försörjningskedjan? Då kan du vara den personen vi behöver i vår förändringsresa och som kan utmana oss att hitta smartare arbetssätt, förbättra kommunikationskanalerna och hitta nya affärsmöjligheter.

Fabrikschef

BUBS Godis - Jönköping

Du vet hur man skapar teamkänsla, arbetsglädje och motivation där varje medarbetare trivs och känner sig sedd! Att leda i förändring är något du brinner för. BUBS Godis söker dig som vill vara en nyckelperson med huvudansvar för produktionens utveckling.

Tillsatta jobb

 

Relationsbyggande säljare

Jönköping

Key Account Manager

T-Emballage Bygg - Vetlanda

Rådgivande säljare region Syd

T-Emballage Bygg - Vetlanda

QEHS Supervisor

Trelleborg - Värnamo

Teknikchef

Telfa - Tranås

Projektledare

Itab Shop Concept - Nässjö / Stockholm

Chief Operating Officer

CIND - Jönköping

addPeoples nästa person

addPeople - Jönköping

Säljare med stort intresse för Lantbruk

Ydre-Grinden - Rydsnäs

Interim kvalificerad redovisningsekonom

addPeople - Jönköpingsregionen

Digital Marketing Communication Manager

Swedese - Vaggeryd

Återförsäljarsupport

Plastprint - Bredaryd

Produktionscontroller

Pelly Group - Jönköping

Löneadministratör

Hydro- Vetlanda

Kvalitetskoordinator

Trelleborg Sealing Profiles - Värnamo

Redovisningsekonom

Diplomat dörrar - Bankeryd

HSSE Manager

Hydro - Vetlanda

Marknadschef

MedicaNatumin - Jönköping

Kvalitetsingenjör

Ahlstrom-Munksjö - Jönköping

Mekanikkonstruktör

ITAB Shop Products AB - Jönköping

Sales Champion

Entiros - Linköping

Social Media Manager

Entiros - Linköping

UI/UX - designer

Entiros - Linköping

Konsultinköpare

TUC Yrkeshögskola - Linköping

Webbspecialist

Kinnarps - Kinnarp

Teamledare/UL Redovisningsekonom

TUC Yrkeshögskola - Stockholm

Utbildningsledare e-commerce

TUC yrkeshögskola - Stockholm

Utbildningsledare Måltidsservice/Demens

TUC yrkeshögskola - Stockholm

Redovisningsansvarig

TUC Yrkeshögskola - Tranås

Konsultinköpare

TUC Yrkeshögskola - Tranås

Internationell säljare

ITAB Guidance - Jönköping

Produktchef

MedicaNatumin - Jönköping

Systemadministratör IT

Attends - Aneby

Redovisningsansvarig

Entiros - Tranås

Industridesigner

Pelly Group - Jönköping

Marknadskoordinator

Lidköping Energi - Lidköping

Kommunikatör

Hydro - Vetlanda

Produktionschef

Arqdesign - Tranås

Interim Ekonomichef

Placering - Jönköpings län

Teknisk säljare

Hydro - Vetlanda

Utbildningsledare Hotell Management

TUC Yrkeshögskola - Jönköping

Konsultinköpare

TUC Yrkeshögskola - Jönköping

Affärsutvecklare

TUC Yrkeshögskola - Linköping

Area Sales Manager

ITAB Guidance - Jönköping

Junior Produktchef

Kinnarps - Kinnarp

Strategisk inköpare

Pelly Group – Nässjö

Internationell Produktchef

Kinnarps - Kinnarp

Produktionsteknisk chef

Pelly Group – Jönköping

Servicetekniker

ITAB shop products

Utvecklare av inbyggd mjukvara

Preh Sweden