Lediga jobb

 

Digital Marketing Communication Manager

Swedese - Vaggeryd

Vi på Swedese Möbler AB är ett klassiskt svenskt möbelföretag som designar och tillverkar möbler för både hem och offentlig miljö. Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet där du tillsammans med ditt team på Swedese får bygga upp en ny marknadsavdelning och sprida Swedeses varumärke runt om i världen!

Återförsäljarsupport

Plastprint - Bredaryd

Vill du aktivt vara med och bidra till vår försäljning och vara en del av ett team som kännetecknas av stark laganda och stort ansvar? Är du praktisk lagd med känsla för det grafiska? Fortsätt läs!

Produktionscontroller

Pelly Group - Jönköping

Till vår verksamhet söker vi en Produktionscontroller för våra enheter i Sverige och Litauen. Du får jobba verksamhetsnära och vara med och utmana oss när vi tar nästa kliv inom vårt finansområde.

Webbutvecklare

ENTIROS - Tranås

Här får du chansen att arbeta med de bästa. Vi är våghalsiga utforskare där målet är skyhögt: det bästa integrationsföretaget i universum! Vi har höga målsättningar och visionen är klar, nu behöver vi dig som är en grym webbutvecklare och som vill vara drivande i ett nytt spännande internt produktutvecklingsprojekt hos oss.

Kvalitetskoordinator

Trelleborg Sealing Profiles - Värnamo

Hos oss får du möjligheten att arbeta inom en stor internationell företagskoncern, på ett företag med en tydlig tanke kring vad vi vill bidra med - både till kunder och till omvärlden.

Redovisningsekonom

Diplomat dörrar - Bankeryd

Har du haft ditt första jobb som redovisningsekonom men är nu redo för att ta nästa kliv och vara med och forma din egen roll? Vi på Diplomat dörrar är en av de ledande dörrtillverkarna i Sverige och hos oss får du arbeta med och se hela kedjan från budget till koncernrapportering.

Kvalitetsingenjör

Ahlstrom-Munksjö - Jönköping

Just nu söker vi en Kvalitetsingenjör till vår Technical Customer Service team. Brinner du för att förverkliga idéer? Vill du vara en viktig länk till våra kunder? Då kan du vara rätt person för oss! Du kommer arbeta med tekniska frågor runt våra produkter både internt och mot våra kunder.

Mekanikkonstruktör

ITAB Shop Products AB - Jönköping

Gillar du att arbeta så väl strategiskt som kundorienterat? I din tjänst som konstruktör hos oss kommer du att få jobba brett inom mekanikutveckling, som produktionsanpassningar och kundanpassningar på befintlig produkt, eller utveckling och framtagning av nya produkter och koncept.

Sales Champion

Entiros - Linköping

Vill du vara med på vår resa och vara en central roll i vår kolonisering? I din roll kommer du att etablera nya kundkontakter och utveckla våra befintliga relationer. Du är ansvarig för hela resan från start till avslutad affär samt överlämning till vår leveransorganisation.

Är du nyutexaminerad eller erfaren Integrationspecialist?

Entiros - Linköping

Är du vår nästa Integrationsspecialist så kommer du att få genomföra specifikationer, utveckling och testning av integrationslösningar i teamets kundprojekt. Du får också vara med och utveckla metodik, verktyg och processer samt befintliga och nya kundrelationer.

Konsultinköpare

TUC Yrkeshögskola - Linköping

Gillar du att ta ansvar och att arbeta självständigt? Vi söker just nu en driven konsultinköpare till vårt härliga team i Linköping. I juni flyttar vi in i nya fina lokaler i Tannefors. Du kommer i samarbete med utbildningsledare och dina två kollegor på inköp, ansvara för kvalitetssäkring av konsulter gällande prissättning och kompetens.

Webbspecialist

Kinnarps - Kinnarp

Vill du vara med och skapa inspirerande och attraktiva webbplatser med målet att göra våra digitala plattformar till en kundupplevelse utöver det vanliga? Vi på Kinnarps jobbar aktivt med att ligga i framkant med vårt digitala innehåll där du får vara med och förstärka vår globala marknadsavdelning!

Tillsatta jobb

 

Löneadministratör

Hydro- Vetlanda

HSSE Manager

Hydro - Vetlanda

Marknadschef

MedicaNatumin - Jönköping

Social Media Manager

Entiros - Linköping

UI/UX - designer

Entiros - Linköping

Teamledare/UL Redovisningsekonom

TUC Yrkeshögskola - Stockholm

Utbildningsledare e-commerce

TUC yrkeshögskola - Stockholm

Utbildningsledare Måltidsservice/Demens

TUC yrkeshögskola - Stockholm

Redovisningsansvarig

TUC Yrkeshögskola - Tranås

Konsultinköpare

TUC Yrkeshögskola - Tranås

Internationell säljare

ITAB Guidance - Jönköping

Produktchef

MedicaNatumin - Jönköping

Systemadministratör IT

Attends - Aneby

Redovisningsansvarig

Entiros - Tranås

Industridesigner

Pelly Group - Jönköping

Marknadskoordinator

Lidköping Energi - Lidköping

Kommunikatör

Hydro - Vetlanda

Produktionschef

Arqdesign - Tranås

Interim Ekonomichef

Placering - Jönköpings län

Teknisk säljare

Hydro - Vetlanda

Utbildningsledare Hotell Management

TUC Yrkeshögskola - Jönköping

Konsultinköpare

TUC Yrkeshögskola - Jönköping

Affärsutvecklare

TUC Yrkeshögskola - Linköping

Area Sales Manager

ITAB Guidance - Jönköping

Junior Produktchef

Kinnarps - Kinnarp

Strategisk inköpare

Pelly Group – Nässjö

Internationell Produktchef

Kinnarps - Kinnarp

Produktionsteknisk chef

Pelly Group – Jönköping

Servicetekniker

ITAB shop products

Utvecklare av inbyggd mjukvara

Preh Sweden