Account Manager

Vetlanda

 VILKA ÄR VI?

Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter, med huvudkontor i Oslo, Norge. Hydro har aktiviteter inom alla marknadssegment för aluminium, med försäljning och handelsaktiviteter i hela värdekedjan och med mer än 30 000 kunder. Med över 100 års erfarenhet och produktion av förnybar energi, teknologi och innovation stärker Hydro kundernas och samhällets livskraft genom att utforma en hållbar framtid genom innovativa aluminiumlösningar.

Hydro Extrusion Sweden AB är den svenska profilverksamheten inom Hydro, med cirka 2,5 miljarder SEK i omsättning och cirka 800 anställda. Vi är marknadsledande inom strängpressning, ytbehandling och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport, Automotive med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Läs mer om företaget här.

Vill du vara en del av vår resa där du utmanar och hjälper vår organisation att sätta Hydro på kartan i Sverige – då kan du vara vår nästa Account Manager!

VAD ERBJUDER VI?
Hos oss får du möjligheten att arbeta på ett stort internationellt företag, där du är ansvarig för att göra skillnad när det gäller att ytterligare etablera och utveckla Hydros varumärke och försäljning. Vi är marknadsledande men att vara etta på bollen kräver aktiv närvaro ute på fältet – det finns stora möjligheter för oss på marknaden!

Hos oss får du chansen att självständigt utveckla både nya och befintliga kunder. Vi erbjuder en tekniskt utmanande försäljningsroll, du får utveckla ditt driv och din förmåga att göra affärer och utveckla nya affärsmöjligheter. Du kommer att vara en del av vår svenska försäljningsorganisation och jobba nära övriga funktioner i vårt företag.

Vi erbjuder en gedigen introduktion till företaget och din roll när du börjar jobba hos oss och du kommer få relevant utbildning för att vidareutveckla dig inom rollen. Du har stor frihet under eget ansvar i din roll som säljare.

DETTA KAN DU.
”Vinnare får alltid plats i vårt team” – är du en vinnare?

 • Skapa långsiktiga relationer som genererar framgångsrika affärer.
 • Teknisk gymnasieutbildning med flerårig dokumenterad säljerfarenhet alternativt teknisk högskoleutbildning med viss säljerfarenhet. Du kan också ha gått ett teoretiskt gymnasium med flerårig dokumenterad erfarenhet av industriförsäljning.
 • Är din försäljningserfarenhet dessutom mot industriföretag ser vi det som ett extra plus.
 • Förhandlingsvana.
 • Svenska och engelska i tal och skrift, B-körkort.

DETTA ÄR DU.
Genom ditt engagemang och din förmåga att se kundnyttan i alla affärer skapar du förtroende på marknaden. Med ett starkt målfokus hittar du lösningar på problemställningar på ett affärsmässigt sätt i komplexa säljprocesser. Du är en god kommunikatör som skapar goda kundrelationer och brinner för att göra affärer.

BRA ATT VETA.

 • Placeringsort Vetlanda men dina kunder finns inom södra Sverige och du förväntas besöka dom 2-3 dagar i veckan.
 • Du rapporterar till försäljningschef.
 • Visa ditt intresse redan idag men senast den 18 april 2021, urval kommer ske löpande.
 • Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskonsult Ida Jergell, 0737-068080.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.