Affärsdriven Inköps- & kundservicechef

T-Emballage – Vetlanda

VILKA ÄR VI?

Som vårt företagsnamn avslöjar jobbar vi med olika typer av förpackningslösningar men vi pratar hellre om kundunika lösningar. Det är nämligen det vi är allra bäst på, att tillsammans med våra kunder och leverantörer skapa den bästa lösningen utifrån varje enskilt behov. T-Emballage grundades 1975 och är sedan 2017 ägda av Volati.

 

VAD ERBJUDER VI?

Gillar du att arbeta med affärsdriven varuförsörjning på strategisk nivå? Vill du ta beslut som kommer att påverka hela vår försörjningskedja? Vill du vara en del av och fortsätta utveckla vår prestationskultur?

Då kan du vara den person vi behöver i vår förändringsresa och som kan utmana oss att hitta smartare arbetssätt, förbättra kommunikationskanalerna och hitta nya affärsmöjligheter! Du har en nyckelroll i vårt bolag och blir en del av företagets ledningsgrupp.

Du leder ett team på sju personer som är specialiserade inom inköp och kundservice. Inom gruppen finns lång erfarenhet och mycket ”know-how”. En av dina viktigaste uppgifter blir att ställa rätt frågor, coacha och utmana funktionerna att hitta ständiga förbättringar.

Vidare är dina ansvarsområden;

 • Motivera och stärka organisationen genom ett positivt lösningsorienterat tillvägagångssätt.
 • Analysera, utveckla och optimera försörjningsstrategier och besparingsmöjligheter.
 • Driva projekt och aktiviteter för att förbättra processer och verktyg i samband med inköp, planering, flöden, lagerhantering och relaterad analys.
 • Styra val av leverantörer.
 • Optimering av lagernivåer samt säkra leveranser.

 

DETTA KAN DU.

Har du ”skill & will”, med fokus på will? Fortsätt läs!

 • Du tycker om att göra affärer och drivs av nöjda kunder och leverantörer.
 • Du är en trygg ledare som har goda erfarenheter av att jobba aktivt med ständiga förbättringar.
 • Arbetslivserfarenhet och/eller utbildning inom försäljning, logistik, ekonomi.
 • Bekväm med engelskan i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office-paketet.

 

DETTA ÄR DU.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en stark analytisk och strategisk förmåga, tillsammans med en nyfikenhet för verksamheten och människor runt omkring dig. Det är viktigt att du är bekväm med, och tycker om, högt ställda krav och tuffa målsättningar. Du är skicklig kommunikativt och det är naturligt för dig att skapa goda relationer med såväl kollegor som externa samarbetspartners. Du gillar att arbeta strukturerat och metodiskt med bibehållen förmåga att omprioritera och vara flexibel utifrån olika situationer.

Ditt ledarskap kan beskrivas som motiverande såväl som coachande och du är dessutom bra på att få dina medarbetare att känna trygghet och växa i sina roller. Om du därtill använder ditt engagemang för att identifiera problem och arbeta lösningsfokuserat så är du personen vi söker!

 

BRA INFO ATT VETA.

 • Placeringsort Vetlanda
 • Med i ledningsgrupp, du rapporterar till VD

Vad kul att du är intresserad av tjänsten! Ansökningstiden för denna tjänsten har passerat. Men håll gärna utkik på vår hemsida efter fler spännande möjligheter!

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret