Är du nyutexaminerad eller erfaren Integrationspecialist?

Entiros – Linköping

VILKA ÄR VI?

Entiros är oberoende specialister på integration av informationssystem. Vi driver utvecklingen inom systemintegration och levererar lösningar för en innovativ digital framtid. Genom integration på plattformar som bygger på öppna ramverk, t ex Mulesoft, Redhat och andra ledande plattformar. Vi tar totalansvar från strategisk rådgivning och förstudie till drift och support.

Vi är här för att möjliggöra öppenhet. Vi skapar informationsflöden för personer som samarbetar, delar och  berikar varandra, inom och mellan organisationer. Vårt uppdrag är att utmana och utveckla!

 

VAD ERBJUDER VI?

Här får du chansen att arbeta med de bästa. För att tillsammans leverera enastående, öppna integrationslösningar åt våra nationella och internationella kunder, ledande aktörer i bland annat modeindustrin, bankvärlden, mediebranschen och fordonsindustrin.

Vill du vara med att utmana och utveckla integrationsmarknaden och arbeta med teknik i framkant tillsammans med hög kvalité? Fortsätt läs!

Är du vår nästa Integrationsspecialist så kommer du att få genomföra specifikationer, utveckling och testning av integrationslösningar i teamets kundprojekt. Du får också vara med och utveckla metodik, verktyg och processer samt befintliga och nya kundrelationer. Du kan välja att jobba mer mot projektledning eller mer mot tekniken – du bestämmer!

 

DETTA KAN DU SOM SPECIALIST.

 • Utbildning och/eller erfarenhet av systemutveckling och kunskaper inom Java, XML, och IT-säkerhet
 • Har du erfarenhet av Mule ESB och Spring blir vi extra glada
 • Intresse och nyfikenhet för systemintegration och olika integrationsmönster
 • Du brinner för information och kommunikation men du har också ett stort intresse för stegen innan utvecklingen börjar
 • Har du redan koll på flera av följande termer så blir vi extra glada:
  API Mgmt, REST, Micro Services, OAuth2, Open ID Connect, Event Streams, ESB, Messaging, API Evangelism, Information Architecture, API Lifecycle, etc.

 

DETTA ÄR DU.

Om du är en person som ofta tänker; Vilken av mina nuvarande färdigheter behöver jag fortfarande utveckla? Då kommer du passa in hos oss! Är du dessutom positiv, professionell, innovativ och passionerad i det du gör, så är du en fullträff.

Vi på Entiros är våghalsiga utforskare, målet är skyhögt: det bästa Integrationsföretaget i universum! Detta säger vi med båda fötterna stadigt på jorden för att samtidigt lojalt och troget följa våra partners fortsatta resa – långsiktighet i alla relationer.

Vi är ett team, vi tror på känslan av team spirit. En för alla, alla för en. Känn gemenskapen och låt dig utvecklas, prestera och må riktigt bra på jobbet.

Join us!

 

BRA INFO.

 • Placeringsort Linköping eller Tranås
 • Urval sker löpande så välkommen med ditt intresse snarast

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.