Arbetsledare komponenter

Vetlanda

 

VILKA ÄR VI?

Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter med huvudkontor i Oslo, Norge. Hydro har aktiviteter inom alla marknadssegment för aluminium, med försäljning och handelsaktiviteter i hela värdekedjan och med mer än 30 000 kunder. Med över 100 års erfarenhet och produktion av förnybar energi, teknologi och innovation stärker Hydro kundernas och samhällets livskraft genom att utforma en hållbar framtid genom innovativa aluminiumlösningar.

Hydro Extrusion Sweden AB är den svenska profilverksamheten inom Hydro, med cirka 2,5 miljarder SEK i omsättning och cirka 800 anställda. Vi är marknadsledande inom strängpressning, ytbehandling och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport, automotive med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång.

Läs mer på www.hydro.com

VAD ERBJUDER VI?

Hur väl vi lyckas i vår produktion av komponenter kommer direkt att slå igenom på vår leveransprecision och produktivitet – därför kommer du som arbetsledare att spela en viktig roll hos oss!

Du kommer få möta utmaningar och bli inspirerad i en helautomatiserad fabrik, där det omöjliga kan bli möjligt. Du har även möjlighet att påverka resultatet, då avdelningen står inför stora utmaningar eftersom vi ligger i framkant med att kunna leverera modern teknik till våra automotive-kunder – därför är dina ledaregenskaper extra viktiga för att du ska lyckas i rollen.

Som ledare för denna produktion behöver du delta aktivt i planeringen av kommande ordrar – detta för att tidigt få indikationer på de aktiviteter som behöver göras för att vi ska lyckas med en effektiv produktion.

Fabriken har ett 80-tal medarbetare fördelat över tre avdelningar – varje avdelning har varsin arbetsledare med personal- och arbetsmiljöansvar över sitt team. Du kommer att ha cirka 25 direktrapporterande personer på din avdelning.

Fokus i rollen är att leda och coacha personalen i sitt dagliga arbete, samt att kontinuerligt förbättra befintliga processer så att vi kan nå uppsatta mål kring kvalitet, leverans och produktivitet. Du styr den dagliga verksamheten – planerar, är synlig och följer upp!

DETTA KAN DU.

Du har ett par års erfarenhet av arbete från producerande industri i en ledande roll. Du kommer även att arbeta i den dagliga driften för att proaktivt kunna påverka eventuella driftstopp, därav ser vi gärna att du är en prestigelös person som är en riktig ”doer”!

Vidare tror vi att du trivs i en miljö med högt tempo och att arbeta mot högt uppsatta mål avseende kvalitet och leveransprecision, både internt och externt. Du förstår produktionsteknik och har erfarenhet av att bygga smarta processer. Har du en eftergymnasial teknisk utbildning med dig så blir vi extra glada. Svenska och engelska i tal och skrift är en självklarhet.

DETTA ÄR DU.

Du är en högpresterare som vinner andras förtroende och ser till att bygga ditt arbetslag på ett framgångsrikt sätt. Ditt arbetssätt präglas av en stark teamkänsla och entreprenörskap.

Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap – hos oss träffar medarbetarna sin chef varje vecka, i många fall varje dag.

Du är positiv och entusiasmerande samt har en stark drivkraft och gillar att ta initiativ. Vidare är du driven, noggrann och självständig. Du behöver integritet och förmåga att arbeta med flera saker parallellt. 

BRA ATT VETA.

  • Du rapporterar till bearbetningschef komponenter.
  • Placering Vetlanda.
  • Tillsvidareanställning.
  • Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
  • Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman, 072–500 30 23.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

  • Vänligen märk vilket jobb du söker till
  • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
  • eller skicka in ett CV
  • Eller skicka ett meddelande till oss.