CFO

Cellwood Machinery/Bruzaholms Bruk – Nässjö

VILKA ÄR VI? 

Cellwood Machinery tillverkar maskiner för pappers- och massaindustrin samt bioenergimarknaden. Vi är världens ledande tillverkare av dispergeringsanläggningar, vilket är ett av processtegen i papperets väg från avfall till ny produkt. Exportandelen är 90 procent, med hela världen som marknad. I Nässjö finns en högteknologisk pilotanläggning där kunder erbjuds provkörningar i en industriell miljö.

Cellwood Machinery omsätter cirka 250 MSEK och har 45 anställda, varav fyra i Kina och sju i Tyskland, och ägs av Cellwoodgruppen AB. Läs mer om företaget här.

Bruzaholms Bruk – kunskap, hantverk och logistik.
Blotta tanken på vår historia är svindlande och det är få förunnat att kunna blicka tillbaka på ett mer än 350 år långt arv. Vi – och de före oss – har arbetat hårt och långsiktigt och satt tydlig prägel på dagens Bruzaholms Bruk.

Våra erfarenheter gör att vi kan lösa särskilt svåra utmaningar. Vi har under 350 år utvecklat vårt hantverk. Idag har vi specialiserat oss på slit- och värmebeständigt gjutgods och en stor del av våra produkter exporteras till kunder såväl inom som utanför Europa. Bruzaholms Bruk omsätter 140 MSEK med drygt 70 anställda – läs mer om företaget här.

VAD ERBJUDER VI?

I rollen som CFO får du vara med och göra skillnad, och utveckla ekonomifunktionen för Cellwood Machinery och Bruzaholms Bruk med dotterbolag. Du kommer att ha en tjänst med både operativt och strategiskt arbete i kombination med personalansvar, i en verksamhet där du får verka i ett internationellt sammanhang. Du sitter med i båda bolagens ledningsgrupper.

Vill du utveckla dig själv och samtidigt vara en del av företagets utveckling, då kan det här vara din nästa utmaning.

DETTA KAN DU.
Vi söker dig som vill skapa resultat tillsammans med oss!
Vi ser att du har en bakgrund med liknande arbetsuppgifter, där du har varit både strategisk och operativ. Vidare har du:

 • akademisk utbildning inom ekonomi med flerårig arbetslivserfarenhet
 • erfarenhet av ekonomisk redovisning och verksamhetsuppföljning
 • erfarenhet av ledarskap
 • flytande engelska och svenska i tal och skrift, meriterande med tyska

Har du dessutom erfarenhet från tillverkande industri i internationell miljö med export så blir vi extra glada. 

DETTA ÄR DU.

Du är en synlig ledare som motiverar, skapar delaktighet och tydliggör processer.
Ditt arbetssätt skapar mervärde för både ekonomifunktionen samt övriga organisationen. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra människor och har ett tydligt sätt att kommunicera. Vi värdesätter att du är nyfiken, affärsmässig, prestigelös och självständig. Vidare är du analytisk och kan utmana tankesätt för att skapa resultat tillsammans.

BRA ATT VETA.

 • Du rapporterar till vd på Cellwood Machinery, Henrik Lefvert.
 • Placeringsort Nässjö.
 • Urval sker löpande.
 • Eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren, 0707-90 64 45.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.