Content & Social Media Specialist

MedicaNatumin – Jönköping

VILKA ÄR VI?

MedicaNatumin är en skandinavisk egenvårdskoncern med bas i Jönköping/Habo, med fokus på utveckling, produktion och marknadsföring av hälso- och skönhetsprodukter baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Vårt mål är att bidra till en positiv hälsotrend och erbjuda förbättrad livskvalitet genom produkter som behandlar eller stödjer människokroppens olika funktioner.

Våra varumärken består av dokumenterade produkter inom man- och kvinnohälsa, allmänhälsa samt hudvård. Produkterna faller in under kategorierna kosttillskott, medicintekniska produkter samt dermatologiska och kosmetiska produkter. Bland varumärkena finns ledande kosttillskott som L-Argiplex, Nypozin, Ester-C och de vetenskapligt dokumenterade hudvårdserierna Jabushe och Dermyn.

VAD ERBJUDER VI?

Vill du vara med och göra skillnad när det gäller att ytterligare etablera och utveckla MedicaNatumins olika varumärken? Drivs du av att skapa tilltalande marknadsföring som berör och når ut, och har ett brinnande intresse för webb och sociala medier? Då kan rollen som Content & Social Media Specialist vara något för dig!

Detta är en bred och omväxlande roll där dina viktigaste uppgifter är att utveckla, analysera och optimera det praktiska och strategiska arbetet för våra digitala miljöer som webb och sociala medier. Syftet är att stärka den digitala kundupplevelsen. Du arbetar systematiskt med statistik/uppföljning och användarvänlighet för att maximera våra digitala plattformar.

Du planerar, producerar och publicerar varumärkesdrivande och engagerande innehåll och sätter upp säljdrivande aktiviter för våra olika varumärken på deras webbsidor och sociala medier. Du arbetar med att sprida kompetens inom området och säkerställer att vi ligger i framkant och tar tillvara på alla möjligheter inom content och digital marknadsföring. Vidare planerar du och ger AD uppdrag till bilder och enklare film/animering till webb och sociala medier-kanaler.

Du kommer löpande få skriva produkttexter, pressreleaser, annonstexter, webbtexter, inlägg till sociala medier och intervjua berörda personer. Att agera beställare och kravställare gentemot andra delar inom företaget och externt kommer bli en viktig del för att nå uppsatta mål.

DETTA KAN DU.

Är du rätt person för oss så har vi möjlighet att motivera dig som har några års erfarenhet från digital och automatiserad marknadsföring. Viktigt för oss är att du kan göra skillnad och utmana samt hjälpa organisationen med att tänka i nya banor när det gäller att marknadsföra oss mot våra kunder. Du har en övergripande förståelse för hur de olika kanalerna fungerar, dess förmågor och utmaningar. Därtill har/är du:

 • vana av att planera, producera, optimera, budgetera och följa upp organiskt och köpt innehåll på webb och sociala medier.
 • erfarenhet av digitala verktyg för publicering, annonsering och webbanalys, så som Google Analytics, Facebook Ads eller liknande.
 • goda kunskaper inom webbverktyg så som WordPress, JavaScript med flera, tillsammans med god teknisk förståelse.
 • ingående kunskap och stort intresse för digital utveckling och trender inom social media och är en säker och snabb skribent.
 • väl insatt i hur SEO, SEM och content marketing fungerar.
 • kunskap om hur du strategiskt planerar, producerar och publicerar content för digitala plattformar.
 • kunskap och erfarenhet om hur du administrerar företagskonton för Facebook, Instagram och LinkedIn.
 • goda kunskaper i Adobe Indesign, Illustrator och Photoshop.

DETTA ÄR DU.

Hos oss är det bra att gilla att arbeta hands on och högt och lågt. Du ska gilla att vara involverad i såväl smått som stort. Du kommer ha många kontaktytor och stå i rampljuset i frågor som rör dina ansvarsområden – gillar du det? Då kommer du trivas hos oss!

Du är driven, nyfiken, kreativ och testar gärna nya lösningar, men låter analys och data guida dina beslut. Du är prestigelös och tar alltid med en positiv attityd och humor till arbetet. Du är en person som utmanar det traditionella tänket och vågar tänka om och tänka nytt. Du ser samarbetet som ett naturligt arbetssätt och ett måste för att uppnå framgång.

BRA ATT VETA.

 • Tillsvidareanställning, heltid.
 • Placering Jönköping.
 • Du rapporterar till marknadschef.
 • Visa ditt intresse redan idag då urval sker löpande, dock senast den 28 februari 2021.
 • Vill du veta mer om rollen, kontakta rekryteringskonsult Ida Jergell 0737–06 80 80.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.