Chief Operating Officer

CIND  – Jönköping

VILKA ÄR VI?

Cind är ett nytt spännande bolag i Jönköping som arbetar med en unik och avancerad 3D-bildbehandling för att ta fram innovativa produkter mot skogs- och logistikindustrin. Vi har en stark kundbas och väl etablerade försäljningskanaler i branschen. Med oss har vi ett partnerskap med en av världens ledande aktörer mot sågverkssegmentet och vi upplever redan nu ett stort intresse från marknaden både i Sverige såväl som internationellt. Två gånger har vi blivit utsedda till ett av Sveriges mest lovande teknikbolag genom 33-listan. Vill du vara med oss på vår resa och utveckla Cind? Vi söker dig som vill vara med och bygga ett starkt internationellt teknikbolag. Läs mer på www.cind.se.

 

VAD ERBJUDER VI?

Vi kan erbjuda dig en utvecklingsresa i ett innovationsbolag med teknik i framkant! Gillar du att påverka och se hur högt vi kan flyga?

Som COO har du en nyckelroll i bolaget där du är med från grunden och bygger upp funktionen i organisationen. Du arbetar operativt och tar en aktiv roll i våra installationsprojekt samtidigt som du tänker strategiskt och långsiktigt på hur Cind ska växa fram och utvecklas. COO ansvarar för inköp av material och tjänster samt bygga upp ett nätverk av underentreprenörer som kan hjälpa till med installation och support. Du säkerställer projektets kvalité genom samarbetet med leverantörer och en smidig och effektiv installations- och supportprocess med arbetsledning av inblandade resurser internt och externt. Vidare tänker vi oss att du ger input till hur våra produkter kan förbättras för att öka kundnyttan. Rollen är bred och för rätt person finns stora möjligheter att påverka Cinds framtida utveckling. Som COO sitter du i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

 

DETTA KAN DU.

Har du varit med om en liknande resa och brinner för ny teknik? Hör av dig till oss!

 • Avslutad Ingenjörsexamen
 • Drivit implementationsprojekt
 • Van att projektleda
 • Suttit i förhandlingar och arbetat med inköp
 • Vi expanderar och utvecklas i Sverige men har ambitioner att sträcka oss över gränserna internationell, därför är svenska och engelska i tal och skrift ett krav

.

 

DETTA ÄR DU.

Rollen blir extra rolig då du arbetar tvärfunktionellt och har många olika kontaktytor såväl externt som internt. För att lyckas med att skapa goda relationer i alla led så behövs det en person med ett stort affärsmannaskap, som är smidig och har ett entreprenörstänk tillsammans med ett analyserande och effektivt arbetssätt. Du gillar såklart problemlösning och hittar drivkraft i att vara del av en spännande resa, där tight samarbete och prestigelöshet är viktigt!

Du är en naturlig och ödmjuk ledare som driver projekten på ett jordnära och relationsskapande sätt. Ett genuint teknikintresse och en positiv attityd i tuffa lägen ser vi som självklart. Du blir en del av ett engagerat och utvecklingsorienterat gäng där allt är möjligt!

 

BRA INFO.

 • Heltid, tillsvidareanställning
 • Placering på vårt kontor i Science Park, Jönköping och innebär en hel del resor, framförallt i Sverige.
 • Sista ansökningsdag 16 juni 2019, urval sker löpande så visa gärna ditt intresse omgående

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.