Digital Marketing Specialist

Jönköping

 VILKA ÄR VI?

MedicaNatumin är en skandinavisk egenvårdskoncern med bas i Jönköping/Habo, med fokus på utveckling, produktion och marknadsföring av hälso- och skönhetsprodukter baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Vårt mål är att bidra till en positiv hälsotrend och erbjuda förbättrad livskvalitet genom produkter som behandlar eller stödjer människokroppens olika funktioner.  

Våra varumärken består av dokumenterade produkter inom man- och kvinnohälsa, allmänhälsa samt hudvård. Produkterna faller in under kategorierna kosttillskott, medicintekniska produkter samt dermatologiska och kosmetiska produkter. Bland varumärkena finns ledande kosttillskott som L-Argiplex, Nypozin, Ester-C och de vetenskapligt dokumenterade hudvårdsserierna Jabushe och Dermyn. 

VAD ERBJUDER VI?
MedicaNatumin bildar just nu en ny marknadsorganisation, med fokus på att ligga i framkant med digital konsumentmarknadsföring. Du som vill göra skillnad när det gäller att ytterligare etablera och utveckla MedicaNatumins olika varumärken kan vara vår nästa Digital Marketing Specialist.

I rollen som Digital Marketing Specialist får du möjlighet att jobba från start till mål, du är med och startar projekt, genomför och följer upp med målet att vidareutveckla vår digitala konsumentmarknadsföring med största möjliga effekt. Genom att arbeta med analys, testning, statistik, användarvänlighet och omvärldsbevakning stärker du den digitala kundupplevelsen och bidrar till att stärka vår starka marknadsposition.

Vi erbjuder en trivsam och dynamisk arbetsplats som präglas av innovation och framåtanda – där ingen dag är den andra lik! Tillsammans eftersträvar vi inom marknad att vara i framkant och ser fram emot att låta dig vara en del av den resan.

DETTA KAN DU.
Är du rätt person för oss så har vi möjlighet att motivera dig som vill ansvara för vår digitala konsumentmarknadsföring samt har en talang för att driva trafik till våra plattformar. För att möjliggöra MedicaNatumins höga ambition kring varumärkesbyggande tror vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll, samt en eftergymnasial utbildning med dig i bagaget.

Du utvecklar och underhåller hemsidorna samt vår digitala konsumentmarknadsföring genom att kreativt arbeta med SEO, SEM, Email, Display, Native och remarkering både på operativ och strategisk nivå. Vidare håller du dig uppdaterad kring den snabba förändringen inom området och är en drivande kraft i den transformation som krävs för att möta konsumenternas digitala beteende.

I rollen ingår också att:

 • sätta upp KPI:er, analysera och göra förbättringar
 • utveckla, optimera samt producera och publicera innehåll till våra hemsidor
 • effektivt driva projekt med bibehållen kvalitet
 • kommunicera obehindrat på svenska och engelska
 • jobba med Episerver, HTML, CSS, JavaScript & WordPress
 • använda Adobes programsvit, Officepaket, Google Analytics Google Ads och Mailchimp
 • budgetansvar och förvalta marknadsföringsbudget inom den tilldelade ramen


DETTA ÄR DU.
Hos oss är det bra att gilla att arbeta hands on, samt högt och lågt. Du ska gilla att vara involverad i såväl stort som smått. Du kommer ha många kontaktytor och stå i rampljuset i frågor som rör dina ansvarsområden – gillar du det? Då kommer du trivas hos oss! 

Du är driven, nyfiken, kreativ och testar gärna nya lösningar, men låter analys och data guida dina beslut. Du är prestigelös och tar alltid med en positiv attityd och humor till arbetet.

Vidare har du förmåga att skifta mellan att vara serviceorienterad och kravställande, beroende på kontext. Vi letar efter dig som trivs i händelserika miljöer och som är en initiativkraft att räkna med, samtidigt som du är inkännande och socialt säker. Som person inser du vikten av att dela med dig av din kunskap på ett pedagogiskt sätt till den övriga organisationen. Tillsammans blir ni starka!

Är du lika taggad som vi är? Hör av dig!

BRA ATT VETA.

 • Tillsvidareanställning, heltid.
 • Placeringsort Jönköping.
 • Du rapporterar till marknadschef.
 • Visa ditt intresse senast 18 april 2021, urval sker dock löpande.
 • Frågor? Kontakta rekryteringskonsult Ida Jergell via ida@addpeople.nu.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.