Digital marknadskommunikatör

T-Emballage – Vetlanda

addPeople T-emballage

VILKA ÄR VI?

På T-Emballage Bygg och T-Emballage Förpackning och Väggmaterial strävar vi efter att tänka långsiktigt och i system vilket innebär att vi bygger en helhet av våra produkter. Våra produkter tål att åldras, har bra egenskaper samt uppfyller alla Boverkets krav på livslängd och funktion för konstruktion. När vi sätter in våra premiumprodukter i systemlösningar garanterar vi att de inte bara uppfyller svenska krav utan att de tillsammans verkar för det som vi kallar lufttätt, energisnålt, fuktsäkert och beständigt byggande. Våra helhetslösningar idag är din garanti för morgondagen!

 

VAD ERBJUDER VI?

Här får du chansen att arbeta med de bästa. Vi har höga målsättningar och visionen är klar, nu behöver vi dig som kan stärka vårt varumärke och ta vår försäljning via digital marknadsföring till nästa nivå! Blir du peppad? Fortsätt läs!

Du driver och utvecklar vår kommunikation i sociala medier med målet att stärka T-emballages varumärke. Vi vill ha en mix av formgivning, foto, rörligt material, storytelling samt att du tillhandahåller kreativa idéer och inslag.

Vidare så ansvarar du för att vårt säljteam har allt säljstödsmaterial i form av presentationer, broschyrmaterial och webbinnehåll, men även produktrelaterade underlag så som monteringsanvisningar, produktblad och filmer. Det är också viktigt att ha löpande kontakt med externa partners så som kunder och leverantörer, för att tillgodose deras behov av material.

Ifall du känner dig rustad för det kan en rolig del av din roll vara att projektleda våra mässor och events där du skapar grafiskt presentationsmaterial och är den som får allt det praktiska på plats. Publicering av relevant content för T-emballages bransch och kundnätverk ingår också, där du tar in och anpassar content för de olika kanalerna.

 

DETTA KAN DU

Gillar du att jobba målstyrt, analytiskt och vill vara den drivande personen som tar täten i vår digitala marknadsföring? Då kommer du att trivas hos oss!

 • Avslutad eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
 • Du har jobbat med liknande frågor inom marknadsföring 3–5 år
 • Du är van användare av content-verktyg (Adobe Photoshop/Indesign/Illustrator) och sociala verktyg (LinkedIn, Twitter, Facebook m fl) för publicering respektive kanalisering med efterföljande analys (Google Analytics, Hubspot m fl)
 • Kompetens inom copy och foto/film
 • Erfarenhet av att arbeta med CMS så som WordPress eller liknande

 

DETTA ÄR DU

Du skulle beskriva dig själv som nytänkande och idérik! Att du är glad och positiv är såklart självklart. Att den digitala världen förändras snabbt ser du som en kul utmaning där du kan hitta strategier att jobba långsiktigt och målstyrt genom den resan.

Du gillar att bygga relationer inom ditt område och tycker det är roligt att nätverka både IRL och på sociala medier. Du bör vara analytisk och triggas av att tänka om och testa något nytt när något inte fungerar.

Har vi fångat ditt intresse – hör av dig!

 

BRA INFO ATT VETA

 • Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning
 • Placering är Vetlanda
 • Du rapporterar till marknadschef
 • Visa ditt intresse senast den 16 augusti 2020

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.