Ekonomichef

T-Emballage Bygg – Jönköping/Vetlanda

VILKA ÄR VI? 

T-Emballage Bygg levererar pålitliga byggmaterial till främst småhusindustrin och bygghandeln. Vår ambition är att göra skillnad ur ett hållbarhetsperspektiv. Därför sätter vi kvalitet och miljö i första rummet och arbetar med att få våra produkter att samspela i en helhet som passar framtidens hållbara byggande.
Företaget är just nu inne i en spännande tillväxtresa där fokus kommer att ligga på att utveckla såväl oss själva som bolag likväl som våra processer och affärer.

T-Emballage Förpackning jobbar med olika typer av förpackningslösningar – men vi pratar hellre om kundunika lösningar. Det vi på T-Emballage Förpackning nämligen är allra bäst på är, att tillsammans med våra kunder och leverantörer, skapa den bästa lösningen utifrån varje enskilt behov. Vi tycker om att utmana rådande läge och vi strävar alltid efter att hitta en förbättring för såväl befintliga som nya kunder. Våra lösningar kan bestå i allt från en effektivare konstruktion eller en förnyelsebar plastförpackning till ett helt kundanpassat logistikerbjudande.

Väggmaterial AB är en oberoende och framstående leverantör av både egna och ledande varumärken. Med energi och engagemang servar Väggmaterial färgfackhandeln i Sverige med produkter och kunskap.

T-Emballage Bygg, T-Emballage Förpackning och Väggmaterial ingår sedan 2017 i industrigruppen Volati AB.

VAD ERBJUDER VI?

Vill du ha en central roll på mittfältet där du verkligen kan göra skillnad?
Som ekonomichef hos oss blir du vår nyckelposition i organisationen, där du är en viktig del i att alla tre bolagen ska lyckas med att nå sina mål och visioner. Du har det övergripande strategiska och operativa ansvaret för ekonomin åt T-Emballage Bygg, T-Emballage Förpackning och Väggmaterial AB. Du ingår i bolagens ledningsgrupp. Du förväntas stötta och utmana bolagen till ökad tillväxt och lönsamhet och arbetar både med redovisning, controlling och verksamhetsutveckling. Till din hjälp har du ett team bestående av två redovisningsekonomer och en ekonomiassistent.

Rollen är bred och kommer kräva ett stort intresse för hela verksamheten. Att du har drivkraft i förändring är avgörande för att lyckas i rollen. Du fungerar som en businessnavigator till VD där din roll blir att omvandla visioner till siffror, analyser och planer. Du skapar strategier, struktur och processer för att stärka bolagets konkurrenskraft mot framtiden. Du får påverka, utveckla och skapa resultat! Vi lovar dig att det kommer bli en rolig utmaning med glädje, energi och tempo.

Du driver och utvecklar en strategisk och affärsdriven ekonomifunktion. Du är en synlig ledare som motiverar medarbetarna till att vara delaktiga i utvecklingen, där ni tydliggör processer, arbetssätt och skapar mervärde för organisationen.

DETTA KAN DU.

Vi söker dig som vill vara med oss på en fantastisk resa med både tillväxt och framåttänk!

Vi ser att du har en bakgrund med liknande arbetsuppgifter där du har varit både strategisk och operativ. Men något av det viktigaste är din vilja och drivkraft att skapa resultat och utveckling, att du vill vara med på den resan vi tre bolag står inför!

 • Akademisk examen inom ekonomi med några års erfarenhet.
 • Arbetat med ekonomiska analyser, ekonomistyrning, uppföljning och förändringsarbete.
 • Ta ansvar för resultat & balansräkning, nyckeltal och tillhörande boksluts- och budgetprocess.
 • Personalansvar över ekonomiavdelningens personal.
 • Aktivt bidra i det strategiska arbetet i ledningsgrupper med bland annat affärsplan.

DETTA ÄR DU. 

Att bygga goda relationer i hela organisationen ser du som en självklarhet. Din roll innebär mycket kontakt med både medarbetare och nyckelpersoner inom alla tre bolagen, vilket ställer krav på din samarbetsförmåga och din förmåga att kommunicera. Vi värdesätter att du är driven, ansvarsfull och självständig.

En organisation som genomsyrar prestigelöshet är viktigt för dig. Vidare är du affärsmässig, analytisk och kan utmana befintliga tankesätt för att skapa resultat tillsammans.
Har du har ett mod och en nyfikenhet så lovar vi dig utmaning och potential att växa! Hoppas vi ses!

BRA ATT VETA. 

 • Du rapporterar till VD T-Emballage Bygg, Marcus Ahlstedt.
 • Placering Jönköping/Vetlanda med viss flexibilitet.
 • Visa ditt intresse senast 13 januari 2021, urval sker löpande.
 • Eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren 0707-90 64 45.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.