Sales Champion

Entiros – Linköping

VILKA ÄR VI?

Entiros är oberoende specialister på integration av informationssystem. Vi driver utvecklingen inom systemintegration och levererar lösningar för en innovativ digital framtid åt våra nationella och internationella kunder, ledande aktörer i bland annat modeindustrin, bankvärlden, mediebranschen och fordonsindustrin. Detta gör vi genom integration på plattformar som bygger på öppna ramverk, t ex Mulesoft, Redhat och andra ledande plattformar. Vi tar totalansvar från strategisk rådgivning och förstudie till drift och support.

Vi är här för att möjliggöra öppenhet. Vi skapar informationsflöden för personer som samarbetar, delar och berikar varandra, inom och mellan organisationer. Vårt uppdrag är att utmana och utveckla!

 

VAD ERBJUDER VI?

Vår resa går genom ett utspritt universum av företag, system och information. Vi har satt kurs på att utforska, kolonisera och etablera flow. Att skapa öppenhet och möjliggöra en ljusare teknologisk framtid för oss alla.

Vill du vara med på vår resa och vara en central roll i vår kolonisering?  Att resa genom outforskat territorium och fånga upp nya intressen och affärsmöjligheter inom integrationsbranschen och arbeta med teknik i framkant? Fortsätt läs!

I din roll kommer du att etablera nya kundkontakter och utveckla våra befintliga relationer. Du är ansvarig för hela resan från start till avslutad affär samt överlämning till vår leveransorganisation. Vi vill utveckla vår försäljningsstrategi, process samt våra verktyg – du är med i det arbetet! Du kommer också få möjlighet att vara delaktig i att ta fram och utveckla vårt kunderbjudande, såsom presentationsmaterial, prissättning, kalkylunderlag, offerter, avtal och kampanjer. Att planera och genomföra marknadsaktiviteter är också en kul del av jobbet.

Vill du vara med på vår resa?

 

DETTA KAN DU.

Viktigt för att du ska lyckas i denna roll är att du har en god teknisk förståelse! Men viktigast av allt är att du är rätt person. Du har viljan och drivet att utveckla våra affärer. Vi tror att du har en säljande roll idag men är nu redo för en ny utmaning där du får ta lead i vårt säljarbete.

 

DETTA ÄR DU.

Om du är en person som ofta tänker; vilken av mina färdigheter vill jag fortsätta utveckla? Då kommer du passa in hos oss! Är du dessutom lyhörd, positiv, professionell, innovativ och passionerad i det du gör, så är du en fullträff.

 

BRA INFO.

  • Placeringsort Linköping
  • Du rapporterar till CMO
  • Urval sker löpande
  • Du har hela världen som spelplan och utnyttjar de digitala verktyg som finns för kommunikation men är även villig att resa, främst inom Sverige men även utomlands

JOBBET ÄR TILLSATT