Entreprenadchef

Flexator – Anneberg

VILKA ÄR VI?

I mer än 60 år har vi på Flexator varit marknadsledande tillverkare av industriellt producerade verksamhetslokaler, och spelat en stor roll i det svenska samhällsbyggandet. Vi ingår i Adapteo koncernen.

Vi har, utan att överdriva, varit med om att bygga det fungerande Sverige. Och det är inte utan viss stolthet vi kan konstatera att våra skolor och övriga byggnader finns i så gott som varenda kommun från Ystad till Kiruna.

Att bygga hus i trä med industriell byggmetod gör att Flexator genom hela byggprocessen får en lägre klimatpåverkan med ökad kvalitetskontroll och ett kostnadseffektivare utförande. Läs mer på www.flexator.se.

VAD ERBJUDER VI?

Som entreprenadchef på Flexator kommer du att vara en del av det fortsatta samhällsbyggandet. Vi söker dig som sätter stolthet i att få vara med på denna resa. Rollen innebär att fortsätta utveckla verksamheten så att den möter marknadens behov.

Ditt fokus blir att samordna entreprenadverksamheten tillsammans med projektchefer och underentreprenörer. Du har en naturlig affärsmässighet som innebär att ditt fokus är både på rätt planering och bemanning. Du har ett nära samarbete med projektcheferna så att kalkyler och resultat går hand i hand.

Din roll innebär ett både tekniskt och ekonomiskt ansvar, vilket innebär att du anpassar entreprenadverksamheten till marknadsbehovet, kompetensutvecklar din organisation för att uppnå ökat resultat och ansvarar för nätverket kring rätt underentreprenörer.

DETTA KAN DU. 

Erfarenhet från tidigare roll är önskvärt, men vi tror att du även kan ha erfarenhet av att driva stora byggprojekt, där både leda och fördela arbetet har varit i fokus. Vi sätter ett stort fokus på din personlighet och ledarroll – kommunikationen mot medarbetarna och underentreprenören är viktig.

Din tyngdpunkt ligger inom bygg, där du har haft god inblick i alla installationer som VA, el och VVS. Praktisk erfarenhet inom arbetsledning, platsledning för entreprenader – platsbyggt och prefabricerat, är viktigt för att lyckas i rollen. Kompetens inom ekonomi, entreprenadjuridik (ABT06) och arbetsmiljö är av stor vikt.

DETTA ÄR DU. 

Vi ser att du är en kommunikativ ledare med hög affärsmässighet. Du drivs av att komma i mål inom rätt tid, kostnad och kvalité!

Du har ett tydligt ledarskap där medarbetarna kring dig vet vad som förväntas av dem, och du ger dem stöd och verktyg för att nå sina mål. Du är en ödmjuk, utåtriktad och social person med en god analytisk förmåga. Det är även av stor vikt att du är resultatinriktad samt har förmåga att leda projektets personal, leverantörer och underentreprenörer. Du gillar att arbeta strukturerat och noggrant.

BRA ATT VETA. 

  • Tjänsten innebär resor mellan Anneberg och Stockholm då ett flertal projekt finns i Stockholmsregionen.
  • Du rapporterar till affärschef Krister Landén.
  • Placering Anneberg.
  • Heltid, tillsvidareanställning.
  • Sista ansökningsdag har passerat, kontakta Anette Beckman 072-500 30 23 för mer info.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.