HR-chef

Ulricehamn

 

 

VILKA ÄR VI? 

Skydda är Nordens marknadsledande skyddsspecialist inom arbetsplatssäkerhet och distributör av personlig skyddsutrustning från ledande varumärken. Vi hjälper våra kunder att ta ansvar för en trygg arbetsmiljö genom att säkerställa att rätt skyddsprodukt används i rätt sammanhang – vilket kan vara avgörande i en kritisk situation.

Med Skyddas kvalificerade tjänster, utbildningar och rådgivning, tillsammans med ett noggrant utvalt sortiment av skyddsprodukter, strävar vi mot att skapa en säkrare arbetsdag utifrån visionen ”En värld där alla är säkra och trygga på arbetsplatsen”.

Skydda har 85 anställda med kontor i Sverige, Norge Finland och Danmark. Försäljning sker i Norden samt i utvalda delar av Europa.

Skydda ingår i Bergman & Beving, en av norra Europas ledande nischleverantörer av hållbara och värdeskapande produkter och tjänster till industri- och byggsektorerna. Bergman & Beving äger bolag med ambitionen att ta en marknadsledande position inom utvalda nischer på sina huvudmarknader. Läs mer på www.skydda.se.

VAD ERBJUDER VI? 

Vill du vara med och utveckla vår HR-plattform där vi skapar en medveten och varm känsla i hur vi utvecklar och tar hand om människorna i vår organisation? Då kan du vara vår nya HR-chef!

Hos oss får du möjlighet att sätta en riktning framåt för alla våra nordiska bolag när det kommer till att skapa förutsättningar för människor att trivas och prestera sitt allra bästa. Alla ska känna att vi har en gemensam HR-plattform att arbeta utefter. Vidare ansvarar du för att:

 • Driva och utveckla HR-processer inom exempelvis systematiskt arbetsmiljöarbete, kompetensförsörjning, lönebildning, ledarskap, facklig samverkan och organisationsfrågor.
 • Initiera och föreslå förändringar och utveckling i bolaget i syfte att stärka organisation och medarbetare.
 • Coacha och utveckla chefer i sitt ledarskap.
 • Ge konsultativt stöd till chefer inom allt som rör HR-området.
 • Ansvara för lönerevision och lönekartläggningar.
 • Driva arbetet med årliga medarbetarundersökningar samt uppföljningsarbete tillsammans med ansvariga chefer.
 • Stötta chefer i rekrytering.

DETTA KAN DU. 

Nu letar vi efter dig som har en bred och kvalificerad erfarenhet från HR-området både operativt och strategiskt samt med en förmåga att genom ett starkt HR arbete vara en aktiv del av att utveckla bolagets verksamhet.  Då rollen är bred söker vi en erfaren och skicklig generalist som utmanas och lockas av alla delar inom HR-området – att driva gemensamt kultur- och värderingsarbete med utgångspunkt i våra kärnvärden, Professionell-Passionerad-Engagerad, i Skyddas nordiska länder, såväl som att samordna och genomföra årliga lönerevisioner för den svenska verksamheten.

Du har ett stort intresse för HR och har drivit förändringsarbete, implementerat processer och system för en modern och framgångsrik HR-funktion. Här är det viktigt att du trivs i en föränderlig verksamhet i en organisation med mycket engagemang och många initiativ. Självklart har du ett intresse, både av människorna i organisationen och av affärsnära verksamhetsfrågor.

DETTA ÄR DU.

För att citera vår VD Jonas – ” Är du en person med mycket energi, har en vilja att aktivt delta och våga vara professionellt engagerad och passionerad i ditt arbete – så kan du vara rätt person för oss”.

Att vara professionell, engagerad och passionerad innebär för oss att du är driven, ser saker lite tidigare än vi andra och tycker om att förbättra och utveckla ditt ansvarsområde. Likaså har du en förmåga att kommunicera, bygga förtroende och engagera din omgivning.

Låter det spännande? Hjälp oss att vara det bästa föredömet i att göra folk trygga och stimulerade i sitt arbete. Hoppas vi hörs!

 BRA ATT VETA. 

 • Du rapporterar till Head of Skydda Group och är en del av Skyddas ledningsgrupp.
 • Placering i Ulricehamn.
 • Tillsvidareanställning.
 • Visa ditt intresse snarast, urval sker dock löpande.
 • För mer information kontakta Anette Beckman, 0725-00 30 23, eller Ida Jergell, 0737-06 80 80.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.