HSSE Manager

Hydro – Vetlanda

VILKA ÄR VI?

Hydro är ett helt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder. Hydro har mer än hundra års erfarenhet av förnybar energi, teknik och innovation och är engagerade i hela värdekedjan för aluminium.
Utöver produktion av primäraluminium, valsade och extruderade produkter och återvinning extraherar Hydro också bauxit, förfinar aluminiumoxid och genererar energi som det enda 360 ° -företaget i den globala aluminiumindustrin.

Hydro Extrusion Sweden AB – vår svenska profilverksamhet inom Hydro – är marknadsledande inom strängpressning och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport med mera. Vi har produktion i Vetlanda, Finspång och Litauen, och våra försäljningskontor finns i Vetlanda, Finspång, Göteborg, Finland och Baltikum.

The Hydro Way är vårt sätt att göra saker och avspeglar vilka vi är och strävar efter att vara. Vi vill fortsätta att utveckla innovativa produkter och lösningar som gagnar våra kunder och samhället, både nu och i framtiden. Detta kräver omtanke. Vi var med och bidrog och lade grunden till en helt ny industrigren – hur vi utvecklar mer hållbara aluminiumlösningar för att hantera en av vår tids största utmaningar: klimatförändringen. Detta kräver mod. ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något”, detta kräver samarbete. Känner du igen dig i våra ledord, då kan du vara vår nästa HSSE Manager!

 

VAD ERBJUDER VI?

Hos oss får du möjligheten att arbeta på ett stort internationellt företag, där vi vill att du är med och tar täten i att omvandla Hydros globala miljöagenda till vår lokala verksamhet. Här får du vara med och driva intressanta frågor kring säkerhet, miljö och hälsa genom hela processen – från produktion till färdig produkt. På Hydro satsar vi på medarbetarnas hälsa och säkerhet – en säker verksamhet är en bra verksamhet – och där våra ansträngningar också ger resultat. Vill du arbeta på en arbetsplats som engagerar sig i medarbetarnas, kundens och samhällets framtid så ska du söka till oss!

 

DETTA KAN DU.

  • Relevant akademisk ingenjörsutbildning
  • Minst fem års erfarenhet av att arbeta med frågor inom miljö, säkerhet och hälsa i en industriell organisation
  • Du är van att röra dig i en större organisation/ koncern och gärna med internationell inriktning

 

DETTA ÄR DU.

Du är en person som utmanar det traditionella tänket och vågar att tänka om och tänka nytt. Du trivs med att arbeta i en internationell miljö och ser samarbetet som ett naturligt arbetssätt och ett måste för att uppnå framgång. Med en stark omtanke för människor/dina kollegor och god kommunikativ förmåga är du den positiva drivkraften som trivs i rollen att gå först i förändringsarbeten. Du har ett stort intresse för miljö och du ser möjligheterna i de utmaningar som väntar i en värld där klimatförändringarna finns runt hörnet. I ditt arbete är du strukturerad, ihärdig och har stark analytisk förmåga.

 

BRA INFO.

  • Placeringsort Vetlanda, med resor till Finspång, Norden och Europa
  • Du rapporterar till VD, Roy Hammer
  • Urval sker löpande

JOBBET ÄR TILLSATT