Industridesigner

Pelly Group – Jönköping

VILKA ÄR VI?

Pelly Group är en av de ledande leverantörerna i Norden av inrednings och förvaringsprodukter i hemmet. Pelly koncernen har sedan starten 1947 utvecklat och tillverkat produkter utifrån en skandinavisk designtradition och kunders önskemål om en enkelhet och renhet i färg och form. Företaget vill medverka till att skapa smarta och funktionella förvaringslösningar för hemmets alla rum. Kundkretsen utgörs av ledande tillverkare av köks- och garderobskåp samt byggmaterialhandel och varuhus. I Pelly koncernen ingår Pelly Components AB, Mirro AB, UAB Pelly Baltic AB samt LG Collection. Koncernen omsätter 450 MSEK och har 310 anställda.

 

VAD ERBJUDER VI?

Är du en person som vill vara med på vår expansiva resa och gillar ett innovationsföretag som har en småländsk entreprenörsanda? Fortsätt att läsa!

Du får en unik möjlighet att vara med i hela utvecklingsprocessen i din roll som Industridesigner för våra produkter inom segmenten kök och garderobsinredningar. Du jobbar i nära samarbete med sortimentsansvarig och direkt i utvecklingsprojekten. Du rapporterar till Utvecklingschefen.

Tjänstens huvudfokus är innovation, sortimentsutveckling och att följa marknadstrender. Du bistår med dina kreativa idéer som du konceptuerar och sedan visualiserar i 3D skisser samt prototyper och presenterar för vårt produktråd.

 

DETTA KAN DU.

  • Godkänd högskoleexamen inom industridesign
  • Van att arbeta strategiskt med hela utvecklingsprocessen
  • Bekväm med att uttrycka dig i 3D skiss och skapa presentationsmaterial
  • Produktionsteknisk förståelse
  • Extra glada blir vi om du har erfarenhet från köks eller möbelbranschen

 

DETTA ÄR DU.

Rollen blir extra rolig då du får möjlighet att arbeta med hela processen från den kreativa fasen till färdig produkt. Du ska gilla att vara en doer i projekten men ha kapacitet att bolla koncepten på strategisk nivå. För att trivas i denna roll är nummer ett att du är innovativ! Du gillar såklart problemlösning och hittar drivkraft i att vara del av en spännande resa.

 

BRA INFO ATT VETA.

  • Placeringsort Jönköping
  • Resor efter behov
  • Heltid
  • Urval sker löpande så vi önskar att du visar ditt intresse omgående

JOBBET ÄR TILLSATT