Internationell säljare

ITAB Guidance – Jönköping

VILKA ÄR VI?

ITAB Group AB är noterat vid OMX Nordic Exchange och erbjuder kompletta butikskoncept till butikskedjor inom detaljhandeln. I helhetserbjudandet ingår kundunika konceptinredningar, kassadiskar, självutcheckningssystem och professionella belysningssystem. Bland kunderna finns de ledande aktörerna i större delen av Europa. ITAB är marknadsledande inom kassadiskar till detaljhandeln i Europa, och en av Europas största leverantörer av butiksinredning och belysningssystem. Koncernen har 3 600 medarbetare och omsättningen för 2017 uppgick till 6,381 Mkr.

 

VAD ERBJUDER VI?

ITAB Guidance AB tar nästa steg och utvecklar sin säljorganisation med en Internationell Säljare som ska utgå från Jönköping men vara ute hos våra kunder i Europa. Du har halva Europa som ditt arbetsområde. Vill du ha härliga kollegor och som framförallt är grymma på sitt jobb? Fortsätt läs!

Vi söker dig som vill vara med i ett starkt säljteam för att utveckla befintliga kunder på den internationella marknaden i främst Europa på ITAB Guidance. Du jobbar med produkter som tillhör vår core business – automatiska grindar, entré och exitsystem. Din roll är att utveckla befintliga kunder för ökad omsättning och lönsamhet enligt de mål som sätts i samråd med försäljningschefen. Du agerar som kontaktperson i centrala kundprojekt. Som Internationell Säljare planerar du för och deltar i olika kundaktiviteter t ex mässor och konferenser. Du säkerställer att befintliga kunder har den senaste kunskapen vad det gäller produktsortiment och teknik. I rollen ingår även att träna, utbilda och motivera försäljnings-och servicepersonal hos lokala distributörer och säljbolag.

 

DETTA KAN DU.

Vi söker dig med potential att utvecklas!

Lämplig utbildning och bakgrund inom försäljning och marknadsföring som innebär nära samarbete med företagsledning hos kunden. Du har några års erfarenhet av förhandling, eget kundansvar och ett dokumenterat gott säljresultat.  Krav på språkkunskaper är svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk ser vi gärna att du kan, särskilt tyska, franska och/eller italienska. 

 

DETTA ÄR DU.

Som person har du alltid ett extra öga för att skapa nya affärsmöjligheter och ett driv att göra affärer.  Du tar ansvar för kunden i hela köpprocessen och efter leverans så är du där och stöttar, vi finns alltid där. Du är engagerad och skapar på så sätt förtroende hos våra distributörer att vilja sälja just våra produkter. Att vara ute och resa och göra affärer med andra kulturer ger dig energi, du ska gilla att vara med där det händer. Med ett starkt målfokus och teknisk förståelse har du förmåga att se kunders behov och hitta lösningar på problemställningar på ett affärsmässigt sätt i komplexa säljprocesser. Du är en god kommunikatör och är van att genomföra strukturerade, pedagogiska presentationer av affärsidéer till olika typer av beslutsfattare.

 

BRA INFO ATT VETA

  • Heltid
  • Tillsvidareanställning
  • Placeringsort är Jönköping och du rapporterar till Försäljningschef, Ümit Dilek.
  • Tjänsten innefattar resande med ca 70 dagar/år.
  • Urval sker löpande

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

  • Vänligen märk vilket jobb du söker till
  • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
  • eller skicka in ett CV
  • Eller skicka ett meddelande till oss.