Kvalitetskoordinator

Trelleborg Sealing Profiles – Värnamo

VILKA ÄR VI?

Vi på Trelleborg Sealing Profiles är en del av Trelleborgkoncernen. Vi är branschledande leverantör av tätningslösningar för byggbranschen, och speciallösningar för fordonsindustrin och förnybar energi. Vi har ett vinnande koncept där vi vill bidra till en säker, bullerfri och energieffektiv värld. Tack vare vår höga produktkvalitet och spetskompetens inom produktutveckling, har vi idag en marknadsledande ställning. Vi vill vara en aktör som är lätta att göra affärer med, vilket märks genom hela vår organisation.

Vi finns runtom i världen och nu söker vi en Kvalitetskoordinator till vår tillverkningsenhet i Värnamo. Du får vara med och driva vårt arbete med kvalitetssäkring och vara kontakten mellan kund och produktion.

 

VAD ERBJUDER VI?

Hos oss får du möjligheten att arbeta inom en stor internationell företagskoncern, på ett företag med en tydlig tanke kring vad vi vill bidra med – både till kunder och till omvärlden. Vi vill att du är med och sköter den dagliga kundkontakten, du arbetar med reklamationer ut mot kund och leverantör, samt ansvarar för att samordna och leda både interna och externa avvikelser.

Du blir kontakten mellan kund, produktion och leverantör, och ger support i kvalitets- och miljöfrågor. Du deltar i förbättringsprojekt och är en kreativ problemlösare som samordnar dina kollegor för att vi tillsammans ska bli bättre och fortsätta vara marknadsledande. Tycker du att det är roligt att arbeta i en roll där kvalitet och miljö är i fokus? Då ska du fortsätta läsa!

 

DETTA KAN DU.

Är du en junior ingenjör som har haft ditt första jobb inom kvalitésområdet och söker en ny utmaning? Då kan du passa in hos oss!

  • Relevant utbildning med inriktning mot kvalitet, miljö eller kemi alt. motsvarande erfarenhet inom industrin
  • Känner du till kvalitetsverktyg inom Automotive så som APQP, PPAP, MSA, SPC, FMEA, 8D, fiskbensdiagram och 5why blir vi extra glada
  • Tekniskt intresse så att du kan vara med och utveckla och förbättra kvalitén i produktionen

 

DETTA ÄR DU.

Du är en kreativ problemlösare men som har en tydlig struktur i ditt arbete. Du gillar att skapa relationer mellan såväl kollegor som kunder, och ditt intresse för teknik gör att du på ett pedagogiskt sätt kan förmedla information inom ditt område. Vi vill att du tar egna initiativ, är orädd inför nya utmaningar och arbetar målstyrt.  En viktig pusselbit för dig är att följa upp ditt eget arbete för att nå resultat.

Är detta du så vill vi gärna att du hör av dig!

 

BRA ATT VETA.

  • Placeringsort Värnamo.
  • Visa ditt intresse innan 31 mars 2019
  • Tillsvidareanställning, heltid

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

  • Vänligen märk vilket jobb du söker till
  • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
  • eller skicka in ett CV
  • Eller skicka ett meddelande till oss.