Lantbruksintresserad säljare

Skåne/Halland 

VILKA ÄR VI? 

Ydre-Grinden är ledande inom kundanpassad inomgårdsutrustning för svenska lantbruk. Med egen konstruktion, produktion och projektering under samma tak så har vi unika möjligheter att leverera effektiva lösningar och robusta produkter för svenska behov.

Inom affärsområde Nöt levererar vi lösningar för mjölkko- och nötköttstall. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och kompletta system inom stallinredning och inomgårdsutrustning, samt kompletta byggentreprenader för ny- och ombyggnationer av stallbyggnader. Vi ger råd om hur man planerar effektiva stall och vi är välkända för våra detaljerade ritningsunderlag och projekthandlingar.

Ydre-Grinden grundades 1944 och sedan dess har vi funnits i Rydsnäs i södra Östergötland i Ydre kommun, nära gränsen till Småland. En placering i hjärtat av en mycket aktiv landsbygd med närhet till lantbrukare och deras behov. Vi är sedan 2003 en del i den finska koncernen Pellon Group.

VAD ERBJUDER VI? 

En spännande tjänst i ett företag med lång erfarenhet som leverantör till svenska lantbruk, med yrkesstolthet och hjärta för såväl de tekniska detaljerna som djuren och människorna. Ett företag med korta beslutsvägar och familjär stämning.

Som säljare hos oss får du jobba självständigt med att vara ute hos våra kunder. Du säljer lösningar för mjölkko- och nötköttstall med hela Ydre-Grindens sortiment.

I din roll har du internt stöd när det gäller offertkalkylering, ritning och projektering. I ditt team finns det idag en säljchef, tre säljare och tio personer som arbetar med säljstöd.

Tillsammans är vi ett starkt team som levererar det lilla extra! 

DETTA KAN DU. 

Du har erfarenhet av försäljning och att hjälpa kunder till bra lösningar. Du har en gedigen lantbruksbakgrund i form av utbildning, eller så är du uppvuxen med lantbruket med en bra känsla för branschen.

DETTA ÄR DU. 

Du bör vara väl förankrad i ditt område med ett brett kontaktnät. Du har en stor drivkraft att skapa relationer och göra affärer och du gillar både att arbeta självständigt och att vara en del av ett team.

BRA ATT VETA. 

  • Placering någonstans i Skåne/Halland där du har hemmakontor.  
  • Du rapporterar till VD.
  • Heltid, tillsvidareanställning.
  • Ditt distrikt ligger i Halland/Skåne.
  • Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
  • Eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren, 0707-90 64 45.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

  • Vänligen märk vilket jobb du söker till
  • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
  • eller skicka in ett CV
  • Eller skicka ett meddelande till oss.