Marknadschef

MedicaNatumin – Jönköping

VILKA ÄR VI?

MedicaNatumin är en skandinavisk egenvårdskoncern med bas i Habo/Jönköping och med fokus på utveckling och marknadsföring av hälsovårdsprodukter – baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Vårt mål är att bidra till en positiv hälsotrend och erbjuda förbättrad livskvalitet genom produkter som behandlar eller stödjer människokroppens olika funktioner.

Våra produktserier består av dokumenterade produkter inom man- och kvinnohälsa, allmänhälsa samt hudvård. Produkterna faller in under kategorierna kosttillskott, medicintekniska produkter samt dermatologiska och kosmetiska produkter. Bland varumärkena finns ledande kosttillskott som L-Argiplex och Nypozin och den vetenskapligt dokumenterade hudvårdserien Jabushe.

 

VAD ERBJUDER VI?

Vill du leda ett professionellt marknadsteam och vara med på vår häftiga tillväxtresa?

Vi ska utöka vår organisation med en Marknadschef som vill utveckla vårt varumärke och våra produkter på den nordiska marknaden tillsammans med sitt team av produktansvariga och marknadskommunikatörer. Idag finns ditt team som består av 10 personer i Sverige och Norge. De produktansvariga är specialister inom sina produktområden och du ansvarar och driver det strategiska varumärkesarbetet för hela vår produktportfölj, med en tydlig målbild och vision som du är med och skapar utifrån dina konsument och marknadsinsikter.  Ditt ansvarsområde innebär hela kedjan, från idé till slutkund, med målet att öka försäljningen, marknadsandelar och vinstmål för de olika varumärkena och marknaderna.

 

DETTA KAN DU.

Är du en grym ledare som vet HUR man arbetar med konsumentmarknadsföring & kommunikation? Fortsätt läs!

  • Kan du marknadsföring av konsumentprodukter inom hälsa och skönhet blir vi extra glada
  • Högskoleexamen inom marknadsföring eller motsvarande
  • Du har kunskap om de traditionella marknadskanalerna men ditt specialistområde är inom digital marknadsföring
  • Van att leda team samt driva, planera och arbeta tvärfunktionellt
  • Bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska

 

DETTA ÄR DU.

Är du en person som gillar att tillhöra och leda ett team men som har förmåga att arbeta självständigt med en god organisationsförmåga?

Hos oss är det bra att gilla att arbeta hands on och högt och lågt. Du ska gilla att vara involverad i såväl smått som stort. Du kommer ha många kontaktytor och stå i rampljuset i frågor som rör dina ansvarsområden – gillar du det? Då kommer du trivas hos oss!

 

BRA INFO ATT VETA

  • Urval sker löpande
  • Placeringsort Jönköping
  • Du rapporterar till COO Norden
  • Heltid

JOBBET ÄR TILLSATT