Mekanikkonstruktör

ITAB Shop Products AB – Jönköping

VILKA ÄR VI?

ITAB Shop Concept säljer, utvecklar, tillverkar och installerar kompletta butikskoncept till butikskedjor inom detaljhandeln. Vi erbjuder kundunika konceptinredningar, innovativa lösningar för kassalinjen och professionella belysningssystem, och som en del i att vidareutveckla butiksupplevelsen har vi tagit fram en enhetlig digital lösning för den fysiska butiken.

Bland våra kunder finns de ledande aktörerna i större delen av Europa. Verksamheten bygger på långsiktiga affärsrelationer och leveranspålitlighet, i kombination med effektiva produktionsresurser.  ITAB är idag marknadsledande inom kassadiskar till detaljhandeln i Europa, och en av Europas största leverantörer av butiksinredning och belysningssystem.

Vi bedriver egen verksamhet i ett 30-tal länder, har ett 20-tal produktionsanläggningar i Europa och i Kina, och flera samarbetspartners i stora delar av Europa. Genom ett nära samarbete med kunden tillför vi erfarenhet och kompetens till kundens specifika behov och önskemål.

 

VAD ERBJUDER VI?

Gillar du att arbeta så väl strategiskt som kundorienterat? Då kommer du att gilla denna roll!

Vårt huvuduppdrag utgörs av design, konstruktion och tillverkning av bemannade kassadiskar samt kassadiskar avsedda för självutcheckning. Tillverkningen av våra produkter sker i huvudsak genom plåtförädling och montering i egen fabrik, på samma adress som utvecklingsteamet och övrig verksamhet finns.

I din tjänst som konstruktör hos oss kommer du att få jobba brett inom mekanikutveckling, som produktionsanpassningar och kundanpassningar på befintlig produkt, eller utveckling och framtagning av nya produkter och koncept. Är du kreativ och designintresserad? Bra! För att bibehålla vår starka position på marknaden fokuserar vi mycket på design, effektivitet och ergonomi i våra produkter.

Arbetet sker i nära samarbete med kollegor – både på den egna avdelningen men också övriga avdelningar inom företaget. Vi arbetar med Autodesks produktportfölj som CAD-plattform, och i affärssystemet Jeeves.

 

DETTA ÄR DU.

Vi söker dig som vill vara med i gänget! Du ska gilla att engagera dig både i kunder och i ditt team. Som person är du prestigelös och flexibel, då arbetet kan innebära flera praktiska moment där du själv får genomföra åtgärder. Är du också en ”doer” som gillar att ha koll i form av struktur så är du helt rätt för oss!

 

DETTA KAN DU.

 • Du har en skolad bakgrund inom till exempel maskinteknik, gärna med erfarenhet av design.
 • Goda kunskaper inom CAD-mjukvara är en förutsättning, och du är väl insatt i Microsoft Office (främst Excel, PowerPoint samt PDF)
 • Är du van användare av affärssystemet Jeeves blir vi extra glada
 • God förmåga att hantera engelska i tal och skrift, men även andra europeiska språk är intressant för oss

 

BRA INFO ATT VETA.

Som introduktion får du en intern utbildning på både produkt- och produktionssidan, vilket kommer göra att du känner dig trygg när du kör igång i din roll. Hos oss jobbar du för ett starkt varumärke, tillsammans med härliga kollegor i ett bolag med tydliga värderingar. 

Vi tänker proaktivt. Vi tänker kund. Vi tänker tillsammans!

 • Tillsvidare, heltid
 • Placering Jönköping
 • Urval sker löpande så vänta inte om du har bestämt dig!

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.