Projekteringschef

Flexator – Anneberg

VILKA ÄR VI?

I mer än 60 år har vi på Flexator varit marknadsledande tillverkare av industriellt producerade verksamhetslokaler, och spelat en stor roll i det svenska samhällsbyggandet. Vi ingår i Adapteo koncernen.

Vi har, utan att överdriva, varit med om att bygga det fungerande Sverige. Och det är inte utan viss stolthet vi kan konstatera att våra skolor och övriga byggnader finns i så gott som varenda kommun från Ystad till Kiruna.

Att bygga hus i trä med industriell byggmetod gör att Flexator genom hela byggprocessen får en lägre klimatpåverkan med ökad kvalitetskontroll och ett kostnadseffektivare utförande. Läs mer på www.flexator.se

VAD ERBJUDER VI?

Att vi har rätt människor med oss på vår resa är avgörande för att vi ska lyckas. Vill du vara med och driva utvecklingen av vår projekteringsprocess?

Som projekteringschef har du möjlighet att utveckla en avdelning så att ni överträffar både organisationens och kundernas krav. Du är en kommunikativ ledare som skapar tydlighet och utvecklar processer där tid, kvalité och kostnad alltid är i fokus.

Din organisation består av tio medarbetare och cirka fem konsulter inom områdena bygg, el, ventilation och vatten. Du leder och fördelar arbetet för projekteringsverksamheten på Flexator, från sälj till produktion och montage, samt har ett nära samarbete med projektcheferna så att projekten håller tidsplan.
Du ansvarar för att vi har ett ständigt rullande arbetsflöde och håller tempo, kvalité och kostnad i linje med vår leverans i våra projekt.

En annan viktig del i rollen är att ha ett kompetensansvar för din organisation med fokus på att behålla, utveckla och bemanna rätt i takt med marknadens behov, för att minimera risken för kompetensglapp.

DETTA KAN DU.

Erfarenhet från liknande roll är önskvärt, alternativ en bakgrund som senior projektledare för större projekt inom bygg, där både leda och fördela arbetet har varit i fokus.

 • Relevant akademisk civilingenjörsexamen eller med inriktning mot byggteknik
 • Kompetens inom byggteknik, installationsteknik
 • Plus i kanten med kunskaper inom ekonomi, entreprenadjuridik (ABT06) och arbetsmiljö
 • Har du tidigare arbetat mot en husfabrik eller liknande ser vi det som en stor fördel, då vi söker en person med kunskap av både projektledning och det industriella

DETTA ÄR DU. 

Strategi och framförhållning ska vara två viktiga ledord för dig!

För att lyckas i rollen trivs du i ett högt tempo, där det är viktigt att du kan hålla flera effektiva processer igång samtidigt. Du är initiativtagande och driver förändringar genom och tillsammans med dina medarbetare. Kommunikation är viktigt för dig och du skapar en tydlighet ut i organisationen där struktur och ordning och reda är i fokus.

Vår projekteringsavdelning är en viktig ”informationsfabrik” för oss, där vi vill att du tar taktpinnen för dess utveckling framåt!

BRA ATT VETA.

  • Placering Anneberg.
  • Du rapporterar till teknikchef Klas Scherdén.
  • Heltid, tillsvidareanställning.
  • Sista ansökningsdag har passerat, kontakta Anette Beckman 072-500 30 23 för mer info.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.