Projektledare

Itab Shop Concept –  Nässjö/ Stockholm

VILKA ÄR VI?

ITAB Shop Concept Nässjö säljer, utvecklar, tillverkar och installerar kompletta koncept till butikskedjor inom detaljhandeln. Vi erbjuder kundunika konceptinredningar och innovativa lösningar i att vidareutveckla butiksupplevelsen.

Bland våra kunder finns de ledande aktörerna i Europa. Verksamheten bygger på långsiktiga affärsrelationer och leveranspålitlighet, i kombination med effektiva produktionsresurser.  ITAB är idag marknadsledande och en av de största leverantörerna av butiksinredning i världen.

Vi bedriver egen verksamhet i ett 30-tal länder, har ett 20-tal produktionsanläggningar i Europa och i Kina, och flera samarbetspartners i Europa. Genom ett nära samarbete med kunden tillför vi erfarenhet och kompetens till kundens specifika behov och önskemål.

 

VAD ERBJUDER VI?

Gillar du att arbeta såväl utvecklingsinriktat som kundorienterat? Då kommer du att gilla denna roll!
Som projektledare hos oss ansvarar du för att driva våra kundprojekt från start till färdig butik. Är du bra på att kommunicera både tekniska lösningar och driva projekt så kan detta vara jobbet för dig! Du kommer att arbeta direkt med våra kunder i vårt försäljningsteam och du agerar tillsammans med kontaktytor inom hela bolaget i syfte att utveckla och leverera den unika kundupplevelsen.

Din uppgift blir att leverera, driva och utveckla kundunika projektet åt våra kunder i konceptform. Du får en överblick över hela produktionskedjan och du arbetar operativt med planering, där du säkerställer att leveranslöften hålls. Diskutera tekniska detaljer internt och kommunicera förslag till nya tekniska lösningar externt till kunder är också en rolig del i denna roll. Du bereder projektstruktur i vårt affärssystem och säkerställer att relevanta kundunderlag levereras. Dina kontaktytor kommer att bestå av kunder, leverantörer samt kollegor inom vår produktion, försäljning, utveckling och montage.

 

DETTA KAN DU

 • Projektledning och samarbete är din styrka
 • Din bakgrund är flera års erfarenhet av en likande projektroll
 • Kundkontakt B2B, är viktig energi för dig
 • Affärssystemvana – helst av Jeeves
 • Har du vana av internationellt arbete blir vi extra glada
 • God förmåga att hantera engelska i tal och skrift, meriterande med övriga språk

 

DETTA ÄR DU

Vi söker dig som vill vara med i gänget!

Du är självständig men trivs i samverkan med andra. Du gillar att engagera dig både i dina kunder och ditt team. Som person är du välorganiserad, disciplinerad och van att arbeta med framförhållning och deadlines. Du förväntas hålla flera kundprojekt igång samtidigt och vara flexibel i prioriteringen av arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och tydlig i ditt sätt att vara. Är du också en ”doer” som gillar att ha koll i form av struktur så är du helt rätt för oss!

 

BRA INFO ATT VETA

Som introduktion får du en intern utbildning i både koncept och struktur inom ITAB, vilket kommer göra att du känner dig trygg när du kör igång i din roll. Dina kunder finns troligen i Sverige men kan även sträcka sig ut i Europa eller Asien. Ange gärna i din kontakt med oss hur dina möjligheter ser ut att resa i tjänsten. Produktionen sker på våra två produktionsenheter i Nässjö och Hillerstorp där huvuddelen av dina kollegor finns. Hos oss jobbar du för ett starkt varumärke, tillsammans med härliga kollegor i ett bolag med tydliga värderingar. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och ser gärna att helheten skall fungera för dig.

Vi tänker proaktivt. Vi tänker kund. Vi tänker tillsammans!

 • Tillsvidare, heltid
 • Placering Sverige, Nässjö, Hillerstorp alternativt Stockholm
 • Visa ditt intresse senast den 11 augusti 2019, men urval sker löpande så vänta inte om du har bestämt dig!

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.