Quality & Regulatory Affairs Assistant

MedicaNatumin – Habo

VILKA ÄR VI?

MedicaNatumin är en skandinavisk egenvårdskoncern med bas i Habo/Jönköping, med fokus på utveckling och marknadsföring av hälsovårdsprodukter baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Vårt mål är att bidra till en positiv hälsotrend och erbjuda förbättrad livskvalitet genom produkter som behandlar eller stödjer människokroppens olika funktioner.

Våra produktserier består av dokumenterade produkter inom man- och kvinnohälsa, allmänhälsa samt hudvård. Produkterna faller in under kategorierna kosttillskott, medicintekniska produkter samt dermatologiska och kosmetiska produkter. Bland varumärkena finns ledande kosttillskott som L-Argiplex och Nypozin, och den vetenskapligt dokumenterade hudvårdsserien Jabushe.

 

VAD ERBJUDER VI?

Vill du arbeta med administrativ support och vara med på vår häftiga tillväxtresa? Du får dessutom chans att utveckla din roll och det finns stora möjligheter att ta kliv framåt tillsammans med oss.

Vi ska utöka vår organisation med en Quality & Regulatory Affairs Assistant, med placering på vårt kontor i Habo. Du kommer att ha en delad tjänst, där du dels ger administrativ stöttning till kvalitetsavdelningen – där du arbetar med hantering av styrande dokument, handläggning i vårat ärendesystem och utför mottagningskontroller av förpackningsmaterial och råvaror med enklare laboratorieanalyser- samt stöd till regulatory affairs, vilket bland annat innebär notarisering och legalisering av dokument, märkningsgranskning och handläggning av regulatoriska dokument.

 

DETTA KAN DU

Är du en grym organisatör som vågar tänka kritiskt och brinner för administration? Fortsätt läs!

 • Vana av administrativt arbete – är det inom en regelstyrd verksamhet ser vi det som ett plus
 • Kunnig inom olika system och då främst Word & Excel samt filhantering
 • Bekväm med att kommunicera, men främst skriva, på både svenska och engelska

 

DETTA ÄR DU

Är du en person som gillar att tillhöra ett team, men som också gillar att arbeta självständigt med god organisationsförmåga?

Hos oss är det bra att gilla att arbeta hands on och högt och lågt. Du ska gilla att vara involverad i smått som stort. Att vara flexibel, noggrann och att arbeta metodiskt är bra i denna roll – gillar du det? Då kommer du att trivas hos oss!

 

BRA INFO ATT VETA

 • Visa ditt intresse senast den 1 mars 2020, urval sker dock löpande
 • Placeringsort Habo
 • Du rapporterar till Quality & Regulatory Affairs Director
 • Tjänsten är på heltid

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.