Redovisningskonsult

Redo – Jönköping

VILKA ÄR VI?  

REDO är Jönköpings nyaste revisions- och redovisningsbyrå, som erbjuder tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. REDO startade i februari 2017 och består av tre delägare med många års erfarenhet som auktoriserade revisorer. Sedan starten har man vuxit och idag är man sammanlagt 14 medarbetare i teamet. Målsättningen är att vara ett aktivt stöd för företagsägare och ekonomipersonal i arbetet med att utveckla sin verksamhet genom ett digitalt arbetssätt. Läs mer på www.redorev.se.

VAD ERBJUDER VI? 

Vi har verkligen vuxit och vi fortsätter att expandera! Nu behöver vi en ny teamspelare inom redovisning med erfarenhet från lantbruk/skogsbruk. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där du inte bara får ha kul på jobbet, utan du blir delaktig och kan bidra med såväl dina tankar som idéer.

Tillsammans bygger vi Jönköpings bästa byrå! Vill du bli en av oss?

DETTA KAN DU.

Du har en nyfikenhet, ett intresse att utvecklas och vilja att lära dig mer. Vi ser att du har ett eller flera års erfarenhet av redovisning, där vi gärna vill att du har arbetat mot skogsbruk alternativt lantbruk. Om du inte har gjort det vill vi att du har ett brinnande intresse för den sektorn, kanske har du rent av vuxit upp på bondgård?
Du har en relevant utbildning och vill precis som vi andra hjälpa våra kunder genom en hög servicenivå och proaktiv rådgivning. För oss är personligheten en avgörande faktor, det är den som utvecklar oss och verksamheten dit vi vill!

DETTA ÄR DU.

Med känsla för såväl människor som affärer bidrar du med din förmåga att samarbeta, din vetgirighet att ständigt våga ifrågasätta och utveckla, samt en noggrannhet som levererar på den nivå våra kunder förväntar sig. Du har drivet och viljan. Även om du inte kan allt idag så vill vi i så fall bygga på din kunskap och ge dig möjlighet att utvecklas. Är du rätt person för oss så bygger vi framtid tillsammans!

BRA ATT VETA. 

• Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
• Placering är i Jönköping.
• Urval sker löpande. Frågor besvaras av Cecilia Björkegren 0707-90 64 45. 

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

  • Vänligen märk vilket jobb du söker till
  • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
  • eller skicka in ett CV
  • Eller skicka ett meddelande till oss.