Säljare

T-Emballage Förpackning – Jönköping

addPeople T-emballage

VILKA ÄR VI?

Som vårt företagsnamn avslöjar jobbar vi med olika typer av förpackningslösningar – men vi pratar hellre om kundunika lösningar. Det vi på T-Emballage nämligen är allra bäst på är, att tillsammans med våra kunder och leverantörer, skapa den bästa lösningen utifrån varje enskilt behov.
Vi tycker om att utmana rådande läge och vi strävar alltid efter att hitta en förbättring för såväl befintliga som nya kunder. Våra lösningar kan bestå i allt från en effektivare konstruktion eller en förnyelsebar plastförpackning till ett helt kundanpassat logistikerbjudande. T-Emballage Förpackning ingår sedan 2017 i Industrigruppen Volati AB.

VAD ERBJUDER VI?

Vill du vara med på en spännande resa och utvecklas tillsammans med oss? Här får du chansen att arbeta med kundanpassad försäljning med en långsiktig bearbetning av marknaden och med fokus på att skapa nya affärer. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter, både inom bolaget men även inom hela koncernen. Låter det spännande? Fortsätt läs!

Vi är inne i en spännande tillväxtresa där vi vill att du är en del i arbetet med att förbättra och utveckla verksamhetens säljfunktion. Som säljare blir du en del i ett team med andra säljare, men även med andra funktioner i verksamheten. Du kommer att i din roll som säljare både ta fram nya skräddarsydda lösningar enligt kundens önskemål, men även fungera som projektledare för de kunder och projekt du har ansvar för.

Tjänsten innefattar stor frihet under eget ansvar där det krävs en god planeringsförmåga. Du bokar dina egna aktiviteter och ansvarar för att planera din arbetstid. Det är ett mycket spännande och utvecklande arbete i en bransch på frammarsch. Här får du möjligheten att arbeta i en omväxlande miljö i en kvalificerad säljroll, där ditt lösningsorienterade mindset kommer att vara nyckeln till att knyta an och bibehålla kunder.

DETTA KAN DU.

Med ett starkt målfokus har du förmåga att se kunders behov och hitta lösningar på problemställningar på ett affärsmässigt sätt.

 • Du har tidigare erfarenhet av att jobba aktivt med försäljning och utveckling av kunder
 • Du tycker om att göra affärer och drivs av nöjda kunder
 • Du har förmågan att ligga steget före i dina affärer
 • Du är van vid att analysera, värdera och följa upp kundprojekt
 • Meriterande om du har arbetat i liknande befattningar

 DETTA ÄR DU.

Du skulle beskriva dig själv som utåtriktad och lyhörd. Att du är lösningsorienterad, gillar utmaningar och är en lagspelare är också självklart. Det är viktigt att du är bekväm med, och tycker om, höga målsättningar. Att sälja in lösningar snarare än en produkt ser du som en kul utmaning, där du kan hitta strategier att jobba långsiktigt och målstyrt genom resan. Din planeringsförmåga är en av dina styrkor och du har en vilja och förmåga att påverka, för att kunna bidra till vår tillväxtresa.

Har du en framåtlutad inställning med ett stort driv och är van vid att arbeta lösningsorienterat? Då kommer du att trivas hos oss! Om vi har fångat ditt intresse – hör av dig!

BRA ATT VETA.

 • Huvudkontor i Vetlanda samt kontor i Jönköping
 • Du rapporterar till försäljningschef
 • Tillsvidareanställning, heltid
 • Urval sker löpande – vid frågor besvaras dessa av Ida Jergell 0737-06 80 80.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.