Säljare

Hagab – Stockholm

VILKA ÄR VI?

HAGAB är ett värderingsstyrt bolag och en offensiv aktör i ventilationsbranschen. Tack vare ett antal nyskapande produkter som hindrar att brandgaser sprids i ventilationssystem är HAGAB ett aktat varumärke.

Företaget startade som ventilations- och legotillverkare i mitten av 1980-talet – strävan efter att utveckla egna produkter fanns från början. Nära samarbeten med relevanta partners – konsulter, brandskyddsexperter, installatörer, arkitekter etc – har inneburit nyskapande produkter med god efterfrågan. Minst lika efterfrågad är vår ackumulerade kunskap om brandskydd i byggnaders ventilationssystem.

All utveckling och tillverkning sker vid anläggningen i Taberg söder om Jönköping. HAGAB ingår i koncernen Vättern Industrier AB, som i sin tur ingår i Herenco-koncernen. Vi är 25 anställda med en omsättning på cirka 70 miljoner kronor.
Vår framgång är människors engagemang! Vill du vara en del av vår resa – då kan du vara vår nästa säljare i Stockholm!

VAD ERBJUDER VI? 

Vill du ha en central roll i frontfältet där du verkligen kan göra skillnad? Fortsätt läsa!
I din roll kommer du att etablera nya kundkontakter och utveckla våra befintliga relationer inom ditt distrikt. Du kommer jobba med våra produkter som riktar sig till ventilationsentreprenörer, konsulter och föreskrivande led. Du är ansvarig för hela resan från start till avslutad affär.

I rollen ingår även att utbilda och motivera våra kunder så att HAGABs produkter alltid är förstahandsvalet i deras projekt. Att planera och genomföra marknadsaktiviteter är också en kul del av jobbet. Vi vill även utveckla vår försäljningsstrategi, process samt våra verktyg – du är med i det arbetet.

Vill du vara med på vår resa?

DETTA KAN DU.

Vi vill utvecklas tillsammans med dig som har några års erfarenhet av att arbeta i en framåtlutad organisation med försäljning. Det allra viktigaste är dock att du har ett genuint intresse för att göra affärer samt drivet, viljan och modet att utveckla dig själv och rollen som säljare. Har du annan teknisk branscherfarenhet blir vi extra glada. Vi är alltid öppna för och gillar nya idéer!

Om du är nyfiken på vårt bolag och bransch så hör av dig. Vi söker dig med potential att utvecklas – mer will än skill!

DETTA ÄR DU.

Som person har du alltid ett extra öga för att skapa nya affärsmöjligheter och ett driv att göra affärer. Du tar ansvar för kunden i hela köpprocessen och efter leverans är du där och stöttar, vi finns alltid där. Du är engagerad och skapar på så sätt förtroende hos våra kunder att vilja sälja just våra produkter. Att vara ute och möta personer ger dig energi, du ska gilla att vara med där det händer. Med ett starkt målfokus har du förmåga att se kunders behov och hitta lösningar på problemställningar på ett affärsmässigt sätt.

Är du dessutom lyhörd, positiv, professionell, innovativ och passionerad i det du gör, så är du en fullträff.

BRA ATT VETA. 

  • Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
  • Placering är i Stockholm.
  • Du rapporterar till försäljningschef.
  • Sista dag att visa ditt intresse är den 31 januari, urval sker dock löpande. Vid frågor, kontakta Ida Jergell på 073-706 80 80.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

  • Vänligen märk vilket jobb du söker till
  • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
  • eller skicka in ett CV
  • Eller skicka ett meddelande till oss.