Säljare med stort intresse för Lantbruk

Ydre-Grinden – Rydsnäs

VILKA ÄR VI?

Ydre-Grinden har försett de svenska lantbrukarna med egentillverkade produkter sedan starten på 1944. Det som började i liten skala på familjenivå har idag växt till ett modernt företag med försäljning och leverans av inomgårdsutrustning över hela landet. Vi är sedan 2003 en del av finska koncernen Pellon Group – med ett stort och konkurrenskraftigt produktutbud vilket gör oss till ett av Sveriges mest kompletta företag i branschen. Vårt huvudkontor, tillverkning och lager ligger i södra Östergötland, nära gränsen till Småland. En placering i hjärtat av en mycket aktiv landsbygd med närhet till våra kunder och deras behov.

 

VAD ERBJUDER VI?

Vill du tillhöra ett företag med mångårig erfarenhet inom inomgårdsutrustning och byggnation av djurstall, och som har yrkesstolthet och hjärta för såväl de tekniska detaljerna som djuren och människorna? Fortsätt läs!

Som säljare hos oss jobbar du självständigt med att vara ute hos våra kunder, du ansvarar för att leverera och presentera lösningar och dra affären i mål. Du har internt stöd när det gäller offertkalkylering, ritning och projektering. Du säljer inomgårdsutrustning, dvs stallinredning, utgödsling, foderhantering och tillbehör såväl som hela byggnationer av djurstall. I ditt team finns det idag en säljchef, fyra säljare och åtta personer som arbetar med säljstöd. Tillsammans levererar vi det lilla extra!

 

DETTA KAN DU.

Du har en gedigen lantbruksbakgrund i form av utbildning, eller är uppvuxen med lantbruket tillsammans med en bra känsla för branschen och ett genuint kontaktnät.

Du har erfarenhet av eller har ett stort intresse av försäljning och kundrelationer

Du kan både vara i början av din karriär eller med lång erfarenhet.

 

DETTA ÄR DU.

Branscherfarenhet är av yttersta vikt, du vill vara en del av ett starkt team, är driven, gillar att skapa relationer, göra affärer och att arbeta självständigt!

 

BRA INFO ATT VETA.

  • Placering Rydsnäs (1–2 dagar per vecka, resterande resdagar kan man utgå hemifrån)
  • Du rapporterar till VD
  • Heltid, tillsvidareanställning
  • Ditt distrikt ligger inom ca 20-mils radie från Rydsnäs
  • B-körkort är ett krav

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

  • Vänligen märk vilket jobb du söker till
  • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
  • eller skicka in ett CV
  • Eller skicka ett meddelande till oss.