Säljstöd/projektledare

Ydre-Grinden – Rydsnäs 

VILKA ÄR VI? 

Made in Rydsnäs – sedan 1944

Ydre-Grinden är ledande inom kundanpassad inomgårdsutrustning för svenska lantbruk. Vi tillverkar robusta produkter anpassade för svenska lantbruk och vi underlättar för våra kunder med smarta och kostnadseffektiva lösningar. Med egen konstruktion, produktion och projektering under samma tak så har vi unika möjligheter att leverera kundanpassade lösningar.

Inom affärsområde Nöt levererar vi kompletta lösningar för mjölkko- och nötköttstall. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och kompletta system inom stallinredning, utgödsling, fodersystem, ventilation samt tillbehör som mattor och vattensystem med mera.

Vi tillhandahåller montage, service och eftermarknad genom våra erfarna regionala servicepartners. Våra erfarna medarbetare ger råd om effektiva stall-layouter och vi är välkända för våra detaljerade ritningsunderlag och projekthandlingar. Vi levererar allt från byggsatser till kompletta byggentreprenader för ny- och ombyggnationer av stallbyggnader, med tillhörande utrustning.

Ydre-Grinden grundades 1944 och sedan dess har vi funnits i Rydsnäs i södra Östergötland i Ydre kommun, nära gränsen till Småland. En placering i hjärtat av en mycket aktiv landsbygd med närhet till lantbrukare och deras behov.
Vi är sedan 2003 en del i koncernen Pellon Group.

VAD ERBJUDER VI? 

Vill du tillhöra ett företag med mångårig erfarenhet inom byggnation, montage och underhåll för lantbrukare, och som har yrkesstolthet och hjärta för såväl de tekniska detaljerna som djuren och människorna? Fortsätt läs!

Som säljstöd/projektledare Nöt hos oss får du jobba självständigt med att driva våra projekt med inomgårdsutrustning hela vägen från start till slut. Du arbetar med offertkalkylering, ritningar, orderhantering och projektledning. Dina kontakter blir både interna och externa med våra kunder. I ditt team finns det idag fler personer som arbetar med säljstöd, säljchef och säljare.
Tillsammans levererar vi det lilla extra! Vill du vara med?

DETTA KAN DU.

Du har en gedigen kunskap om lantbruk i form av en utbildning, eller genom arbetsbakgrund, alternativt att du är uppvuxen med lantbruket tillsammans med en bra känsla för branschen.

Du har tidigare erfarenhet av en roll med kundnära arbetsuppgifter och är van vid att under eget ansvar driva projekten framåt. Du är en viktig del i företaget där ditt driv och engagemang kommer att leda till att vi levererar på den nivå vi vill.

DETTA ÄR DU. 

Branscherfarenhet är viktigt för oss och vi ser gärna att du har utbildning inom lantbruk eller liknande. Din personlighet gör att du lyckas i den här rollen, vi ser att du är engagerad, drivande, serviceinriktad, social, strukturerad och du tycker verkligen om att vara en del av att vi kommer att lyckas med att driva projekten framåt och i mål.

BRA ATT VETA. 

  • Placering Rydsnäs, med viss flexibilitet för rätt person.
  • Heltid, tillsvidareanställning.
  • Urval sker löpande. Frågor besvaras av Cecilia Björkegren 0707-90 64 45.
  • Vänligen märk vilket jobb du söker till
  • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
  • eller skicka in ett CV
  • Eller skicka ett meddelande till oss.