Social Media Manager

Entiros – Linköping

VILKA ÄR VI?

Entiros är oberoende specialister på integration av informationssystem. Vi driver utvecklingen inom systemintegration och levererar lösningar för en innovativ digital framtid åt våra nationella och internationella kunder, ledande aktörer i bland annat modeindustrin, bankvärlden, mediebranschen och fordonsindustrin. Detta gör vi genom integration på plattformar som bygger på öppna ramverk, t ex Mulesoft, Redhat och andra ledande plattformar. Vi tar totalansvar från strategisk rådgivning och förstudie till drift och support.

Vi är här för att möjliggöra öppenhet. Vi skapar informationsflöden för personer som samarbetar, delar och berikar varandra, inom och mellan organisationer. Vårt uppdrag är att utmana och utveckla!

 

VAD ERBJUDER VI?

Här får du chansen att arbeta med de bästa. Vi är våghalsiga utforskare där målet är skyhögt: det bästa integrationsföretaget i universum! Vi har höga målsättningar och visionen är klar, nu behöver vi dig som kan stärka vårt varumärke och ta vår försäljning via digital marknadsföring till nästa nivå! Blir du peppad? Fortsätt läs!

I rollen som Social Media Manager så driver och utvecklar du vår kommunikation i sociala medier med målet att stärka Entiros arbetsgivarvarumärke. Du kommer att jobba med strategier och kampanjer som rör Employer branding. Projektleda våra mässor och events där du skapar grafiskt presentationsmaterial och är den som får allt det praktiska på plats. Publicering av relevant content för Entiros bransch och kundnätverk, du tar in och anpassar content för de olika kanalerna.

Du jobbar målstyrt, analytiskt och är vår drivande person som tar täten i vår digitala marknadsföring!

 

DETTA KAN DU.

Är du en digital Marketing Ninja? Då kommer du att trivas hos oss!

  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
  • Du har jobbat med likande frågor inom marknadsföring 3–5 år
  • Du är van användare av Content verktyg och sociala verktyg (linkedin, twitter, facebook m.fl.) för publicering resp. kanalisering med efterföljande analys (Google Analytics, Hubspot, m.fl)
  • Att tillämpa Account Based Marketing och Inbound Marketing är något du är bekväm med
  • Har du kompetens inom copy, foto/film eller andra digitala färdigheter blir vi extra glada
  • Goda kunskaper i engelska är såklart ett måste

 

DETTA ÄR DU.

Du skulle beskriva dig själv som nytänkande och idérik! Att du är glad och positiv är såklart självklart. Att den digitala världen förändras snabbt ser du som en kul utmaning där du kan hitta strategier att jobba långsiktigt och målstyrt genom den resan.

Du gillar att bygga relationer inom ditt område och tycker det är roligt att nätverka både IRL och på sociala medier. Du bör vara analytisk och triggas av att tänka om och testa något nytt när något inte fungerar.

Har vi fångat ditt intresse! Hör av dig!

 

BRA ATT VETA

  • Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning
  • Placering är Linköping eller Tranås
  • Du rapporterar till CMO

JOBBET ÄR TILLSATT