Strategiskt inköpsansvarig

T-Emballage Bygg – Jönköping/Vetlanda

OM OSS.

T-Emballage Bygg levererar pålitliga byggmaterial till småhusindustrin och bygghandeln. Vår ambition är att göra skillnad ur ett hållbarhetsperspektiv. Därför sätter vi kvalitet och miljö i första rummet och arbetar med att få våra produkter att samspela i en helhet som passar framtidens hållbara byggande.

Företaget är just nu inne i en spännande tillväxtresa, där fokus framåt kommer att ligga på att utveckla såväl oss själva som bolag likväl som våra processer och affärer.

VAD ERBJUDER VI.

Som strategiskt inköpsansvarig kommer du att ansvara för att planera, effektivisera och kvalitetssäkra inköpsprocessen. Du driver hela inköpsfunktionen, samtidigt som du utvecklar och förvaltar relationer med såväl nya som befintliga leverantörer.

Som inköpsansvarig är du en viktig nyckelspelare i att kunna formulera strategier för att hitta rätt samarbetspartners och leverantörer, för att sedan kunna realisera de nya innovationerna och de utmanande projekt som ligger framåt.
Du blir en viktig länk mellan utveckling, planering, produktion och kund, och du kommer i din roll aktivt söka efter nya potentiella leverantörer, genomföra konkurrensanalyser samt analysera och hitta lösningar på såväl befintliga som nya produktområden.
Du kommer även vara avtalsansvarig, där du driver upphandlingar och förhandlingar. Och förresten…vi har höga förväntningar på dig som får tjänsten!

I rollen är du även delaktig i arbetet med teknik, försäljning och supply chain – allt för att utveckla vårt varumärkesarbete.

DETTA KAN DU.

Har du en framåtlutad inställning med ett stort driv och är van vid att arbeta strategiskt och målinriktat? Då kommer du att trivas hos oss!

 • Du har flera års erfarenhet av strategiskt inköp, där du har lyckats i förhandlingar, utvecklat samarbetspartners och skapat ett stort mervärde för organisationen.
 • Du tycker om att ställas inför kreativt utmanande uppgifter, och ibland tänka så som ingen har tänkt tidigare för att hitta lösningar.
 • Du har förmågan att utmana och utveckla befintliga och nya samarbetspartners.
 • Du är van vid att ta beslut som påverkar hela försörjningskedjan.
 • Meriterande om du har högskoleexamen alternativt likvärdig teknisk utbildning.

DETTA ÄR DU.

Du skulle beskriva dig själv som målmedveten och driven. Att du är strukturerad, gillar utmaningar och är affärsmannamässig är också självklart.

Det är viktigt att du är bekväm med, och tycker om, högt ställda krav och målsättningar, och att du har förmågan att tänka innovativt. Att skapa nya möjligheter och göra allt lite bättre ser du som en kul utmaning där du kan hitta strategier att jobba långsiktigt och målstyrt genom resan.
Din planeringsförmåga är en av dina styrkor och du har en vilja och förmåga att påverka, för att kunna bidra till vår tillväxtresa. Med ett starkt målfokus har du förmåga att driva utvecklingsarbete och hitta lösningar på problemställningar på ett affärsmässigt sätt.

Om vi har fångat ditt intresse – hör av dig!

BRA ATT VETA.

 • Placering med flexibilitet Jönköping/Vetlanda
 • Resor inom norra Europa, Baltikum och Sverige förekommer
 • Tillsvidareanställning, heltid
 • Urval sker löpande. Frågor besvaras av Cecilia Björkegren 0707-90 64 45. 

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.