Systemadministratör IT

Attends – Aneby

VILKA ÄR VI?

Som ett av de ledande varumärkena inom inkontinensområdet gör Attends livet bättre för människor varje dag. Med många års erfarenhet och en fantastisk utveckling har Attends vuxit till ett globalt bolag med hög teknisk nivå. Attends ingår i Domtar Corporation, ett amerikanskt börsnoterat bolag med verksamhet inom papper, pappersmassa och personlig hygien. Centrum för utveckling, produktion och distribution av våra produkter finns i Aneby. Våra kärnvärden är flexibilitet, omtanke och nytänkande vilket skapar en arbetsmiljö där vi utvecklas och bryr oss om varandra.

 

VAD ERBJUDER VI?

Vi är engagerade i utveckling och tillverkning. Vi tillhör Domtar, som är världsledande inom design, tillverkning, marknadsföring och distribution av en mängd fiberbaserade produkter. Vill du vara en del av vårt team och vara med och göra livet bättre för många människor runt om i världen? Fortsätt läs!

Vår IT-avdelning i Aneby arbetar i en internationell miljö och ansvarar för supporten i hela Europa. Vi har kontor i flera europeiska länder och våra två produktionsanläggningar är belägna i Sverige och Spanien.

Du är ansvarig för att ge utmärkt support och med hög servicekänsla stödja slutanvändare – du samordnar, följer upp och löser IT-incidenter och förfrågningar. Rollen spänner över både infrastruktur och applikationer, och ditt arbete omfattar installation och underhåll av hårdvara, programvara, system och nätverk. Du arbetar även med konfiguration och förvaltning av SharePoint där du driver förbättringsgrupper för att möta verksamhetens krav. En annan rolig del av jobbet är att samarbeta med övriga IT-teamet i lokala och Europeiska projekt, både som projektledare och deltagare. Du kommer även ha en viktig roll i företagets framtida projekt för utrullning av Office 365.

 

DETTA KAN DU.

Vill du ta ett kliv fram från din första anställning där du har varit mellan 3–5 år?

 • Eftergymnasial utbildning inom IT
 • Du är trygg med att arbeta med Windows-plattformar, Office-paket och VMWARE-miljöer
 • Viktigt att du har arbetat med SharePoint eller andra Content Management System
 • Obehindrad i svenska och engelska språket, kan du lite tyska blir vi extra glada

 

DETTA ÄR DU.

En nyfiken, lösningsorienterad och serviceinriktad person med bred kompetens inom IT. Du har lätt för att koordinera och få saker och ting gjorda. Du ser förändring som en möjlighet snarare än ett hinder och löser problem på olika nivåer. Eftersom denna roll kräver förmåga att samarbeta med olika intressenter är det viktigt att du har lätt för att kommunicera!

 

BRA ATT VETA.

 • Placeringsort Aneby tillsammans med det lokala IT teamet
 • Du rapporterar till Infrastrukturchef Diego Solier som är baserad i Madrid, Spanien
 • Urval sker löpande

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.