Teamledare/UL Redovisningsekonom

TUC Yrkeshögskola – Stockholm

VILKA ÄR VI?

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vill du vara med och erbjuda människor en nystart? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Yrkeshögskola?

Om svaret är JA så fortsätt läs!

TUC Yrkeshögskola erbjuder YH-utbildningar inom en rad områden, bland annat vård och omsorg, ekonomi, teknik och IT. Våra utbildningar utvecklas och genomförs tillsammans med näringslivet och de ska alltid bygga på arbetsmarknadens behov av kvalificerad arbetskraft. Nio av tio av de studerande som genomfört vår utbildning får arbete inom relevant område efter studietiden.

TUC har under de senaste åren gjort en stark tillväxtresa och vi är stolta över det vi åstadkommit hittills. Vi vill fortsätta växa och utvecklas och till kontoret i Stockholm söker vi nu en teamledare/utbildningsledare som vill vara med och bidra till vår utveckling.

 

VAD ERBJUDER VI?

Vi vill hylla vårt team som du kommer att vara en del av! Vi jobbar tillsammans och har roligt ihop, vi har alltid tid att lyssna och vi vill att just du ska trivas.

Vi kan erbjuda dig en roll som innebär både ledarskap och undervisning inom området redovisningsekonomi.

Du får möjlighet att coacha, leda och utveckla våra utbildningsledare på Stockholmskontoret. I ditt ansvarsområde ingår att se till att verksamhetens rutiner och processer följs, du deltar både i företagets ledningsgrupp och operativa UL-möten och upprättar kompetens- och utvecklingsplaner för ditt team.

I din roll som utbildningsledare ansvarar du över utbildningen för redovisningsekonomi. Du deltar i marknadsaktiviteter, planerar utbildningens upplägg, fastställer kursplanen, stöttar de studerande i sina studier samt är med och hittar intressanta konsulter för undervisningen. Viktigt för denna del i din roll är att bygga nätverk, då detta är ett nytt område för oss i Stockholm.

 

DETTA KAN DU.

Är du en erfaren Utbildningsledare som vill ha nya utmaningar? Då är du den vi söker!

 • Gedigen erfarenhet av utbildningsledarrollen.
 • Van att nätverka inom YH-området.
 • Har du erfarenhet av ledarskap blir vi extra glada
 • Samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra strategiskt i TUC:s ledningsgrupp, så har du också förmågan att växla mellan det operativa och strategiska perspektivet.

 

DETTA ÄR DU

Du är coachande i ditt sätt och fokuserar hellre på tillsammans än att styra och delegera. Att du är trygg i dig själv är oerhört viktigt för att klara denna roll, då du måste kunna hantera situationer som innebär kritik mot verksamhet och person. Att vara tydlig med förväntningar och behov är ibland avgörande. Men viktigast av allt är att du kan se vad som behöver göras och agera utifrån det, oavsett om det är på operativ eller strategisk nivå.

 

BRA INFO ATT VETA

 • Tjänsten är på heltid.
 • Placering är i Stockholm.
 • Du rapporterar till YH-ansvarig.
 • Sista dag att visa intresse är 10 mars 2019, men vi jobbar löpande med urvalet så vänta inte med att höra av dig!

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.