Teknikchef

Telfa – Tranås

VILKA ÄR VI?

Med över 40 års erfarenhet är Telfa AB en långsiktig leverantör av pumpar till svensk industri. Telfa representerar cirka 20 ledande pumptillverkare från Europa och USA.  Våra medarbetares specialistkompetens och vårt breda sortiment tillsammans med snabbhet och leveranssäkerhet gör det tryggt att göra affärer med oss. Vi finns representerade över hela Sverige – läs mer på www.telfa.se.

 

VAD ERBJUDER VI?

Vill du bli en nyckelperson i en teknik- och försäljningsinriktad organisation? Vill du ta nästa kliv från din tekniska tjänst och ha en kombinerad roll, där du blir tekniskt ansvarig över vår pumpverkstad tillsammans med ett produktansvar för ett flertal pumptillverkare. Du rapporterar till VD, är med i ledningsgruppen och kommer att ha personalansvar för 1–2 personer, men för rätt person kan det på sikt bli ett större team. Låter det spännande? Fortsätt läs!

Du fungerar som bollplank till vår säljorganisation, våra kunder och leverantörer när det gäller tekniska frågor och du hanterar tekniska ärenden direkt med kunden. Vi värderar närheten mellan kund, marknad och teknik högt hos oss, så detta blir en viktig del i din roll.

I tjänsten ingår att säkerställa att företagets produkter följer regler och normer och är konkurrenskraftiga på marknaden. Vi tillverkar inte pumpar men monterar pumpaggregat i vår egen verkstad. Vi söker dig som gillar att ta reda på hur saker fungerar samt hur de kan fås att fungera ännu bättre – alltid med kundens önskemål i fokus. Förutom att hjälpa våra säljare med tekniska offertunderlag för ett flertal pumptillverkare så tar du även fram offertunderlag på lämplig motorlösning till respektive pump.

 

DETTA KAN DU.

Vi söker dig som har en förmåga att ta till dig nya kunskaper och tillämpa dem praktiskt. Är du grym på det så har du chansen att växa i ditt ledarskap!

 • Tekniskt eller naturvetenskapligt gymnasium
 • Du har idag ett tekniskt arbete där du med fördel arbetat både praktiskt och administrativt
 • Eltekniks- och/eller mekanisk – erfarenhet
 • Extra glada blir vi om du har kunskaper inom elmotorer, kuggväxelmotorer och styr/regler kring dem
 • Engelska i tal och skrift

 

DETTA ÄR DU.

För att lyckas i rollen har du en naturlig fallenhet för ledarskap och att skapa engagemang. Detta leder till ökad prestation inom teamet och säkerställer att målen uppnås när det gäller tillförlitlighet hos våra tekniska lösningar. Du är nyfiken och tycker om att lösa problem samt har ett genuint intresse för teknik. Du jobbar med kunden i fokus för att gå i mål med dina arbetsuppgifter.

Du har förmågan att få saker att hända och klarar att hantera flera ärenden parallellt. Som person är du jordnära, självständig samt logisk och praktisk. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har en god samarbetsförmåga.

 

BRA INFO ATT VETA.

 • Tillsvidareanställning, heltid
 • Placering på vårt huvudkontor i Tranås
 • Visa ditt intresse omgående då urval sker löpande, sista ansökningsdagen är 11 augusti 2019.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.