UI/UX – designer

Entiros – Linköping

VILKA ÄR VI?

Entiros är oberoende specialister på integration av informationssystem. Vi driver utvecklingen inom systemintegration och levererar lösningar för en innovativ digital framtid åt våra nationella och internationella kunder, ledande aktörer i bland annat modeindustrin, bankvärlden, mediebranschen och fordonsindustrin. Detta gör vi genom integration på plattformar som bygger på öppna ramverk, t ex Mulesoft, Redhat och andra ledande plattformar. Vi tar totalansvar från strategisk rådgivning och förstudie till drift och support.

Vi är här för att möjliggöra öppenhet. Vi skapar informationsflöden för personer som samarbetar, delar och berikar varandra, inom och mellan organisationer. Vårt uppdrag är att utmana och utveckla!

 

VAD ERBJUDER VI?

Här får du chansen att arbeta med de bästa. Vi är våghalsiga utforskare där målet är skyhögt: det bästa integrationsföretaget i universum! Vi har höga målsättningar och visionen är klar, nu behöver vi dig som kan hjälpa oss att designa och utveckla UI/UX samt grafisk formgivning för Entiros internt och till våra kunder. Blir du peppad? Fortsätt läs!

Du är en viktig bidragsgivare till marknadsavdelningens utveckling genom att vara delaktig i kreativa idémöten och löpande förvalta och utveckla formspråket inom befintliga och nya visuella identiteter och varumärkesplattformar. Du skapar prototyper och designar User interfaces i Adobe XD, du ansvarar för att tidsplaner för produktionerna följs och ser till att de grafiska riktlinjerna efterföljs.

Ser du dig själv som en UX Guru som är grym på att ta fram strategier och koncept inom UX? Kom och var med i vårt gäng!

 

DETTA KAN DU.

  • Avslutad utbildning inom grafisk formgivning och produktion
  • Färdigheter i Adobe sviten med fokus på UI/UX
  • Van att jobba utifrån övergripande strategier som visuell identitet och varumärkesplattform
  • Har du tidigare jobbat som konsult blir vi extra glada!
  • Goda kunskaper i engelska är såklart ett måste

 

DETTA ÄR DU.

Du skulle beskriva dig själv som nytänkande och idérik! Att du är glad och positiv är såklart självklart.

Du gillar ”Brainstorming” gällande nya idéer och lösningar. Det är viktigt för oss att du är strukturerad i att planera ditt och andras arbete. Att arbeta utifrån strategier och tidsramar är något du trivs med.

Har vi fångat ditt intresse? Hör av dig!

 

BRA ATT VETA.

  • Tjänsten är heltid, tillsvidare
  • Placering Tranås eller Linköping
  • Du rapporterar till CMO

JOBBET ÄR TILLSATT