Utbildningsledare e-commerce

TUC yrkeshögskola – Stockholm

VILKA ÄR VI?

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vill du vara med och erbjuda människor en nystart? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Yrkeshögskola?

Om svaret är JA så fortsätt läs!

TUC Yrkeshögskola erbjuder YH-utbildningar inom en rad områden, bland annat vård och omsorg, ekonomi, teknik och IT. Våra utbildningar utvecklas och genomförs tillsammans med näringslivet och de ska alltid bygga på arbetsmarknadens behov av kvalificerad arbetskraft. Nio av tio av de studerande som genomfört vår utbildning får arbete inom relevant område efter studietiden.

TUC har under de senaste åren gjort en stark tillväxtresa och vi är stolta över det vi åstadkommit hittills. Vi vill fortsätta växa och utvecklas och söker nu till kontoret i Stockholm en utbildningsledare till vår nya utbildning inom e-commerce, som vill vara med och bidra till vår utveckling.

 

VAD ERBJUDER VI?

Vi vill hylla vårt team som du kommer att vara en del av! Vi jobbar tillsammans och har roligt ihop, vi har alltid tid att lyssna och vi vill att just du ska trivas. Vi kan erbjuda dig en roll som innebär att du får ta kommandot!

Tillsammans med arbetslivet får du vara med och utveckla vår nya YH-utbildning e-commerce. Vill du ha en roll där du kombinerar undervisning (något som är frivilligt, och kräver specifik områdeskompetens) samtidigt som du utvecklar och leder utbildningen framåt – då är du den vi söker!

Du deltar i marknadsaktiviteter, planerar utbildningens upplägg, fastställer kursplanen, stöttar de studerande i sina studier, är med och hittar intressanta konsulter för undervisningen och sköter administrationen som rör din utbildning. Viktigt i din roll är att bygga nätverk inom området, då detta är en ny utbildning för oss, samt följa områdets utveckling och vara uppdaterad om branschspecifika händelser. I ditt ansvarsområde ingår också att hantera studerandeärenden, samordning av LIA-platser samt samordning av utbildningens ledningsgrupp.

 

DETTA KAN DU

Är du en utåtriktad och social person som söker en roll med mycket ansvar och variation, samt har arbetslivserfarenhet inom området e-commerce? Vill du vara med och forma utbildningen och påverka framtidens studenters kunskaper inom området? Då kan det vara just dig som vi söker!

 

  • Gedigen erfarenhet av digital marknadsföring, försäljning och marknadsföring B2B.
  • Avslutat en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller motsvarande.
  • Har du pedagogisk erfarenhet samt kompetens inom e-handel och/eller försäljning av e-handelssystem, så blir vi extra glada.

 

DETTA ÄR DU

Vi är i behov av en person som är trygg i sig själv och som har energi samt kapacitet att driva arbetet framåt. Du är en kommunikativ och självgående person som har förmåga att uttrycka dig tydligt och pedagogiskt. Du är utåtriktad och sporras av att möta olika typer av människor.

 

BRA INFO ATT VETA

  • Tjänsten är på heltid.
  • Placering är i Stockholm.
  • Du rapporterar till Teamledare Stockholm.
  • Sista dag att visa intresse är 10 mars 2019, men vi jobbar löpande med urvalet så vänta inte med att höra av dig!

 

JOBBET ÄR TILLSATT