Utbildningsledare Lönespecialist

TUC – Jönköping

VILKA ÄR VI?

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Yrkeshögskola? 

 TUC Yrkeshögskola erbjuder YH-utbildningar inom en rad områden, bland annat vård och omsorg, ekonomi, teknik och IT. Våra utbildningar utvecklas och genomförs tillsammans med näringslivet och de ska alltid bygga på arbetsmarknadens behov av kvalificerad arbetskraft. Nio av tio av de studerande som genomfört vår utbildning får arbete inom relevant område efter studietiden.  

TUC har under de senaste åren gjort en stark tillväxtresa och vi är stolta över det vi åstadkommit hittills. Vi vill fortsätta växa och utvecklas och söker nu en utbildningsledare till vår utbildning Lön i Jönköping, som vill vara med och bidra till vår utveckling. Är du den vi söker? 

 

VAD ERBJUDER VI?

Vi jobbar tillsammans och har roligt ihop, vi vill verkligen att just du ska trivas hos oss. Vi kan erbjuda dig en roll som innebär att du får vara med på en spännande resa och göra skillnad!

Tillsammans med arbetslivet får du vara med och fortsätta utveckla vår YH-utbildning lönespecialist. Vill du ha en roll där du utvecklar och leder utbildningen framåt – då är du den vi söker!

Du kommer att undervisa en del i din roll och delta i marknadsaktiviteter, planera utbildningens upplägg och fastställa kursplanen. Du stöttar de studerande i sina studier, är med och hittar intressanta konsulter för undervisningen och sköter administrationen som rör din utbildning.

En viktig del är att följa områdets utveckling och vara uppdaterad om specifika händelser i branschen. I ditt ansvarsområde ingår också att hantera studerandeärenden, samordning av LIA-platser samt samarbete med utbildningens ledningsgrupp.

 

DETTA KAN DU

Är du en utåtriktad och social person som söker en roll med mycket variation och ansvar, samt har arbetslivserfarenhet inom ekonomi? Vill du vara med och forma utbildningen och påverka framtidens studenters kunskaper inom

området? Då kan det vara just dig som vi söker!

  • Gedigen erfarenhet av arbete inom ekonomi, redovisning eller lön
  • Avslutat en eftergymnasial utbildning inom lämpligt område eller motsvarande
  • Har du pedagogisk erfarenhet ser vi det som meriterande

 

DETTA ÄR DU

Hos oss värdesätter vi varma, positiva och prestigelösa personer som sporras av att möta olika typer av människor. Vi är i behov av en person som är trygg i sig själv och som har energi samt kapacitet att driva arbetet framåt. Du är en kommunikativ och självgående person som har förmåga att uttrycka dig tydligt och pedagogiskt.

 

BRA INFO ATT VETA

  • Tjänsten är på heltid
  • Placering är i Jönköping
  • Du rapporterar till Rose-Marie Dagman, teamledare 

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

  • Vänligen märk vilket jobb du söker till
  • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
  • eller skicka in ett CV
  • Eller skicka ett meddelande till oss.