Utbildningsledare VVS & soleltekniker

TUC Yrkeshögskola – Jönköping

VILKA ÄR VI?  

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling och erbjuda människor en nystart? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa utbildningar inom YH? TUC Yrkeshögskola söker nu en undervisande utbildningsledare till våra två utbildningar inom VVS och solelteknik i Jönköping.

TUC Yrkeshögskola erbjuder YH-utbildningar inom en rad områden, bland annat vård och omsorg, ekonomi, teknik och IT. Våra utbildningar utvecklas och genomförs tillsammans med näringslivet och de ska alltid bygga på arbetsmarknadens behov av kvalificerad arbetskraft. Nio av tio av de studerande som genomfört vår utbildning får arbete inom relevant område efter studietiden.

TUC har under de senaste åren gjort en stark tillväxtresa och vi är stolta över det vi åstadkommit hittills. Vi vill fortsätta växa och utvecklas – vill du vara med och bidra till vår utveckling?

VAD ERBJUDER VI? 

På TUC erbjuder vi dig en arbetsplats där förändring och tillväxt tillhör vardagen. Vi jobbar tillsammans och har roligt ihop, vi vill verkligen att just du ska trivas hos oss. Vi kan erbjuda dig en roll som innebär att du får vara med på en spännande resa och göra skillnad för andra människor!

Tillsammans med arbetslivet får du vara med och utveckla våra två YH-utbildningar VVS-ingenjör och Soleltekniker. Du deltar i marknadsaktiviteter, planerar utbildningens upplägg och fastställer kursplanen. Du stöttar de studerande i sina studier, är med och hittar intressanta konsulter för undervisningen och sköter administrationen som rör din utbildning.

Utbildningen genomförs i samarbete med branschen och du har kontinuerligt dialog med branschföreträdare och arbetar aktivt för att bredda ditt professionella nätverk. I ditt ansvarsområde ingår också att hantera studerandeärenden, samordning av LIA-platser samt samordning av utbildningens ledningsgrupp.

DETTA KAN DU. 

 • Erfarenhet inom installations-, el och/eller byggbranschen.
 • Stort intresse för att utveckla branschen med ny kompetens och nya synsätt.
 • Avslutat en eftergymnasial utbildning inom lämpligt område eller motsvarande.
 • Har du pedagogisk erfarenhet samt kompetens inom VVS eller solenergiyrket så blir vi extra glada.

DETTA ÄR DU.

Hos oss värdesätter vi varma, positiva och prestigelösa personer som sporras av att möta olika typer av människor. Som person har du förmåga att organisera ditt eget arbete och du är bekväm i att driva processer framåt. Du har lätt för att samarbeta och knyta kontakter samt förmåga att prioritera och styra ditt eget arbete.

Rollen kräver att du snabbt kan sätta dig in i nya situationer och att arbeta i enlighet med uppsatta processer och rutiner. Vidare är du kommunikativ och självgående med en förmåga att uttrycka dig tydligt och pedagogiskt. Din energi och kapacitet gör att du lyckas och driver arbetet framåt.

Brinner du för att entusiasmera andra människor i att både vilja och lyckas i det dom gör? Hör av dig till oss!

BRA ATT VETA.

 • Tjänsten är på heltid.
 • Placering är i Jönköping.
 • Du rapporterar till Rose-Marie Dagman, teamledare utbildning.
 • Urval sker löpande.
 • Frågor? Kontakta Cecilia Björkegren 0707-90 64 45 eller Ida Jergell 0737-06 80 80.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.