Verksamhetsutvecklare

PacsOn – Jönköping

VILKA ÄR VI? 

PacsOns affärsidé är att med stark lokal närvaro, spetskompetens och stort personligt engagemang hjälpa sina kunder att förbättra sin verksamhet och bli lönsammare. Vi finns representerade på 15 orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr, och är en kundnära, komplett och rikstäckande leverantör av industriemballage, hygien- och torkpapper, städartiklar, produkter till servering och catering, butiksemballage, skyddsprodukter och kontorsmaterial.

Våra kunder finns inom två områden – Industri & handel samt Service. Här finns allt från tillverkningsindustrier, transportföretag och e-handelsbolag till butiker, hotell, restauranger och cateringsverksamheter, städbolag, fastighetsbolag, tjänsteföretag och offentliga verksamheter.

Tillsammans omsätter bolagen inom PacsOn cirka 1,2 Mkr och har cirka 200 anställda.

VAD ERBJUDER VI? 

Vår värdegrund är ledstjärnan i allt vi gör. Den bygger på värdeorden Tillsammans, Glädje, Engagemang och Mod. Vi tycker att det ska vara roligt att gå till jobbet och vi vill att människor ska trivas och utvecklas hos oss. Vår värdegrund genomsyrar allt vi gör, hur vi agerar i vardagen samt hur vi bemöter varandra, våra kunder och våra leverantörer. En kultur som finns och känns, och som vi är stolta över.

Vi söker en verksamhetsutvecklare som vill ansvara för att våra IT-system stödjer vår verksamhet på bästa sätt. Målet är att alltid bli effektivare och ha bättre kunskap i vad vi gör. Vi ska genom ”best practice” se till att alla enheter jobbar enhetligt på det bästa sättet.

Vi vill klara en stor expansion och din uppgift blir utifrån kunskap om vår verksamhet att se till att vi har rätt struktur, rutiner och hjälpmedel inom alla våra funktioner så att vi kan expandera med rätt fokus. Tillsammans med våra ”superusers” driver du arbetet med att optimera och utveckla våra system i ett tätt samarbete med specialister inom IT som kan utföra våra kravställningar. System som du kommer ha mest kontakt med är Jeeves, Superoffice samt Qlik Sense. Rollen tillhör ekonomi/administration och du rapporterar till CFO i koncernen.

DETTA KAN DU.

I första hand kräver denna roll att man har kunskap om vår verksamhet, mer än detaljkunskap inom IT. Däremot är det viktigt att du förstår hur man optimerar användningen av våra interna IT-system och du ska ha vana av att sätta dig in i nya verktyg/system och verksamhetsprocesser.

Vi söker dig med några års erfarenhet från verksamhetsutveckling inom IT-system. Kanske har du tidigare erfarenhet från att vara kvalitetsansvarig, business controller eller projektledare inom IT och nu vill du ta nästa kliv mot en mer renodlad verksamhetsutvecklingsroll. Du brinner för processer och att hitta effektiva lösningar.

DETTA ÄR DU.

För att trivas och lyckas i rollen krävs integritet, tydligt driv och en vilja att arbeta självständighet. Ditt huvudfokus kommer vara att alltid sträva efter vad som är bäst för PacsOn som helhet, men att bygga goda relationer i hela organisationen ser du som en självklarhet. Andra viktiga egenskaper är ödmjukhet, kreativitet, entusiasm, affärsmässighet och förmågan att vara lyhörd för andras behov.

Känner du igen dig? Välkommen att höra av dig!

BRA ATT VETA.

  • Du rapporterar till CFO
  • Placering Jönköping
  • Tillsvidareanställning, heltid
  • Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
  • Vid frågor besvaras dessa av Cecilia Björkegren 0707-90 64 45 eller Ida Jergell 0737-06 80 80.

Lyssna gärna på podden längst upp i annonsen, där Fredrik Wirfelt, CFO på PacsOn, berättar mer om tjänsten.

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret