Webbspecialist

Kinnarps – Kinnarp

VILKA ÄR VI?

På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.

Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Vi investerar kontinuerligt i den senaste tekniken och vår kapacitet att hantera hela processen från design till överlämning gör att vi kan leva upp till våra löften med kvalité i alla led.
Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ungefär 40 länder. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag. Läs mer på www.kinnarps.se

 

VAD ERBJUDER VI?

Vill du vara med och skapa inspirerande och attraktiva webbplatser, med målet att göra våra digitala plattformar till en kundupplevelse utöver det vanliga? Vi på Kinnarps jobbar aktivt med att ligga i framkant med vårt digitala innehåll, och du får vara med och förstärka vår globala marknadsavdelning!

Hos oss får du möjlighet att ansvara för att utveckla, formge/designa, producera, driva och jobba proaktivt med att följa upp våra webbplatser på våra olika marknader, tillsammans med vårt digitala team. Viktiga parametrar är att kunna formge och designa webbsidor i enlighet med vår grafiska profil, analysera och testa våra digitala miljöer för ständig optimering, ta fram pixelperfekta designförslag och mockups. Du kommer även att vara involverad i produktion och publicering av innehåll på webben. Du ska ha koll på hur innehåll bäst lämpar sig i olika digitala miljöer och plattformar. Webbsupport ingår också i tjänsten och där kommer du jobba “hands on” med problemlösning till våra lokala marknader. Viktigt är också att ha ett pedagogiskt arbetssätt och hela tiden visa och lära hur du gör för att få andra inom organisationen att utveckla sin kunskap inom webben.

 

DETTA KAN DU.

Har du känsla och erfarenhet av visuell design och förstår samspelet mellan det visuella, interaktion och användarvänlighet, page flows, wireframes och mockups? Då kan du vara den vi söker!

 • Du har en högskoleexamen inom Webbdesign/UX Design eller liknande.
 • Du har jobbat några år på en byrå och vill nu jobba på ett djupare plan med ett varumärke, eller så har du jobbat på ett medelstort företag och vill ta nästa kliv.
 • Du har god teknisk förståelse av front-end och förstår funktionalitet, möjligheter och begränsningar i dialog med webbutvecklare/digitala partners och därmed kan du vara en bra kravställare och samarbetspartner.
 • Självklart har du goda kunskaper i EPI-server, HTML, CSS, JavaScript samt av UX Design och responsiv design. Du behöver även kunna programvarorna i Officepaketet samt Photoshop, InDesign och gärna Illustrator.
 • Du pratar och skriver svenska och engelska flytande.
 • Har du erfarenhet av att driva större projekt ser vi det som meriterande

 

DETTA ÄR DU.

Är du en drivande och målinriktad person med en glad personlighet, som är prestigelös och har lätt för att arbeta både individuellt och i team? Då kan du passa in i vårt härliga digitala team! God känsla för färg och form, god struktureringsförmåga samt en nyfikenhet för en snabb föränderlig digital värld är ett måste för att lyckas i rollen. Med din goda kommunikation och din pedagogiska fallenhet gör du tekniken lättförståelig för andra. Vidare är du analytisk i ditt sätt och gillar att vara nytänkande och att testa nytt.

 

BRA INFO ATT VETA.

 • Resor förekommer i tjänsten
 • Tjänsten är på heltid
 • Placeringsort Kinnarp
 • Sista ansökningsdag 20 mars men urval sker löpande

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

 • Vänligen märk vilket jobb du söker till
 • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
 • eller skicka in ett CV
 • Eller skicka ett meddelande till oss.