Webbutvecklare

Entiros – Linköping

VILKA ÄR VI?

Entiros är oberoende specialister på integration av informationssystem. Vi driver utvecklingen inom systemintegration och levererar lösningar för en innovativ digital framtid åt våra nationella och internationella kunder, ledande aktörer i bland annat modeindustrin, bankvärlden, mediebranschen och fordonsindustrin. Detta gör vi genom integration på plattformar som bygger på öppna ramverk, t ex Mulesoft, Redhat och andra ledande plattformar. Vi tar totalansvar från strategisk rådgivning och förstudie till drift och support.

Hos oss blir du medlem i ett team som jobbar nära tillsammans. Vi sitter inte ute hos våra kunder, även om vi gillar att besöka dem! Vi tycker om att sitta tillsammans med våra kollegor och kunna utbyta erfarenheter och diskutera lösningar och problem dagligen. Vi vill att man ska känna sig som en del av ett lag!

Låter det som något för dig? Häng med oss på vår resa och bli en i teamet. Tillsammans ser vi till att utveckla integrationsbranschen.

 

VEM ÄR DU?

Här får du chansen att arbeta med de bästa. Vi är utforskare där målet är skyhögt: det bästa integrationsföretaget i universum! Vi har höga målsättningar och visionen är klar, nu behöver vi dig som är en grym webbutvecklare och som vill vara drivande i ett nytt spännande internt produktutvecklingsprojekt hos oss. Vi har dessutom schyssta villkor och vi ger dig tid att kompetensutvecklas kontinuerligt för att kunna ligga i framkant. Varje medarbetare måste också kunna designa sin egen arbetsdag, så långt det är möjligt. Allt det där som är livet måste också fungera för att man ska må bra på jobbet. Blir du peppad? Fortsätt läs!

 

DETTA KAN DU

Är du en webbutvecklare med fokus på front-end som antingen jobbat 2-3 år eller är nyutexaminerad? Hör av dig!

  • Vi tror att din utbildningsbakgrund är inom webbutveckling
  • Grym på JavaScript, React och D3
  • Har du intresse/ erfarenhet av Scrum och UX/UI tycker vi att det är ett stort plus

 

DETTA ÄR DU

Trivs du i en miljö med teknik i framkant och spännande dynamiska kunder i en internationell miljö? Ser du dig som strukturerade, lösningsorienterade och drivande? BRA! Om du är en person som ofta tänker; vilken av mina färdigheter vill jag fortsätta utveckla? Då kommer du passa in hos oss!

Har vi fångat ditt intresse? Det hoppas vi!

 

BRA ATT VETA

  • Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning
  • Placeringsort Linköping
  • Du rapporterar till VD

Ansök idag

Nedan kan du ansöka via kontaktformuläret

  • Vänligen märk vilket jobb du söker till
  • Du kan antingen skicka in din Linkedinprofil
  • eller skicka in ett CV
  • Eller skicka ett meddelande till oss.